Szerintetek hogy néz ki ez a cipő? Nevetséges vagy stílusos?
2016. jún. 30. 23:36
2/16 anonim válasza:
hosszúszárúban szerintem ronda, de a rövidben egész jó :)
3/16 A kérdező kommentje:
árát megéri szerinted amúgy?
2016. jún. 30. 23:45
4/16 anonim válasza:
hááát, oké, hogy bőr, meg Calvin Klein, de kicsit igy is soknak tartom
5/16 anonim válasza:
Érdekes... és nem feltétlenül pozitív értelemben :D Mindenképpen figyelemfelkeltő, de stílusosnak nem nevezném.
6/16 anonim válasza:
Hat ennyi penzert cipot is lehet kapni, nem bohocruhat. Sorry, de rettento tularazott es nem kifejezetten 'stilusos', hanem egy tornacsuka ami azt kepzeli magarol hogy szep.
7/16 A kérdező kommentje:
egyedi és nem tömegmárka, mégis minőségi, ez fogott meg benne :)
2016. júl. 1. 00:07
8/16 A kérdező kommentje:
ha vans lenne vagy converse akkor rá se néznék mondjuk :D
2016. júl. 1. 00:08
9/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, stilusosnak semmikepp nem neveznem, de azert nem is nevetseges. Ha neked tetszik, hajra. Az ara szerintem sem alacsony, de ha egy kenyelmes es tartos ciporol van szo, akkor nem lehet azt mondani, hogy a valosagtol annyira elrugaszkodott lenne.
10/16 anonim válasza:
'ha vans lenne vagy converse akkor rá se néznék mondjuk :D'
Konkretan divatmajom vagy, a 'marka' miatt veszel meg valamit es nem azert mert kenyelmes, jo, tartos, vagy izleses. Vedd meg, a hozzad hasonlokbol keresi magat gennyesre a CK is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!