Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most akkor hippi vagyok vagy...

Most akkor hippi vagyok vagy nem? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Egy ideje elég színesen oltozkodom vagy mi... fehér rovidnadrag, totál színes póló, derékra kötött kockás ing, rengeteg karkötő, es rózsaszín virágos fejpánt, bekejeles nyaklánc. Vagy epp koptatott gatya, gondor haj...szivárvány mánia en igy jol erzem magam. Akkor hippi vagyok? Mert nem drogozok meg ilyenek, ami a hippimozgalom része volt... értitek. Akkor úgy belül nem vagyok hippi (persze egy a peace-love erzes megvan, a melegeket sem itelem el) csak oltozkodesileg? Vagy ez inkabb bohém? Segítsetek, mert nem tudom hogy mondhatom-e hippinek magam..köszönöm!

#öltözködés #szivárvány #bohém #béke #Hippi vagy nem hippi #bekejel
2016. júl. 3. 23:15
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
14nél ugye nem vagy több? majd kinövöd, jövőre majd emo leszel
2016. júl. 4. 00:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem attól leszel hippi hogy úgy öltözködsz... ez egy életérzés. Mint a rock, gót. Hiába néz ki úgy az ember, ha belül nem az.
2016. júl. 4. 00:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ez egy életérzés, az ilyen dolgokkal tisztaban vagyok. Viszont hívnak úgy, hogy hippi, és ezen mindig elgondolkozok, hogy "de én nem tartom magam annal vagy mi" Mondhatni azt, hogy hippi(s) a öltözködési stílusom?
2016. júl. 5. 01:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Annak*
2016. júl. 5. 01:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném.Én is színes, mindenféle mintás pólót hordok, megvan nálam is a békejeles nyaklánc, de a hippis öltözködés nem itt kezdődik.És a hippiknek alapból van egy olyan kisugárzása, ami a színes pólót, kendőt meg mit tudom én mit amit hordanak, életre kelti.
2016. júl. 5. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!