Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha nagyon undorítóak a lábaim,...

Ha nagyon undorítóak a lábaim, akkor is felvehetek rvidnadrágot?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, hogy kiröhögjenek az utcán vagy bámulják a ronda lábimat, de olyan meleg van...
2016. júl. 4. 00:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel,szintén így vagyok...
2016. júl. 4. 01:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent, hogy ronda lábad van? Vékony, vagy nagyon vastag, görbe, vagy hófehér? Nekem vékony, hófehér van, de senkinek nem teszem meg azt a szívességet, hogy hőgutát kapjak, mert esetleg nem tetszem neki kevesebb ruhában. Te se tedd ezt! Meleg van. Hidd el,

akármilyen lábad van, rosszindulatú megjegyzést úgy is kaphatsz. Mindig van egy-két bunkó, aki mások szekálásától érzi jól magát. Ne érezd rosszul magad miattuk, csak saját magukat minősítik. Lehet, hogy tini vagy, és még fogékonyabb, érzékenyebb más véleményére, de hidd el, idővel lepereg rólad.

2016. júl. 4. 07:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg pont, hogy vaskosabb, (nem vagyok kövér),hófehér lábam van.

Én is felveszek rövidnadrágot. Nem érdekel más véleménye. Kevés embernek tökéletes a lába. :D Ha jól szétnézel az utcán, láthatod, hogy nemcsak tökéletes lábúak veszik fel a rövidnadrágot/szoknyát.

2016. júl. 4. 07:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább belesülsz egy hosszú nadrágba, minthogy elviseld néhány ember furcsa pillantását?
2016. júl. 4. 08:18
 5/11 A kérdező kommentje:

Vastag, sebhelyes, narancsbőrös a lábam, pdig nem vagyok kövér, csak a lábam ilyen.. a felsőtestem teljesen jó.

Annyira nagyon zavar mert érzem és látom, ahogy rezeg a háj, amikor lépek.

Egyszerűen nincs komfortérzetem ha látszik. :/

Akármilyen sovány is voltam, a lábam mindig vaskos volt.

2016. júl. 4. 08:26
 6/11 anonim ***** válasza:
ha nagyon zavar, akkor hordj vékony anyagú maxiszoknyát pl.
2016. júl. 4. 11:06
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem is narancsboros, meg "rezeg" pedig 162/48 vagyok

Borotva miatt meg heges is... Meg amugy se szepek

Nem erdekel.

2016. júl. 4. 11:14
 8/11 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Szintén sebes, borotválástól pöttyös, foltos a lábam és rezeg mikor megyek, pedig nem vagyok kövér,egyszerűen csak nem feszes a bőröm. Tudom hogy nem éppen esztétikus, de nem fogok azért hosszú nadrágban raboskodni 35 °C-ban, mert valaki ezért megbámul.
2016. júl. 4. 12:15
 9/11 anonim ***** válasza:
16%

A legtöbb ember nem zavarja a nem esztétikus láb, és akinek ilyen az se zavartassa magát. Igaz nekem se szép, de engem zavar, ezért harisnyát hordok, vannak elég beteg bőrűek akiknek szintén nem ártana vékony harisnyát vagy vékony nyári nadrágot húzni.

A lábremegés nem gáz, sokaknak remeg ahogy lépked, a vékonyaknál is, ez normális.

2016. júl. 4. 12:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Rövidnadrág tényleg hangsúlyozza de a szoknya nem feltétlen. Meleg ide vagy oda érdemes azt választani ami előnyösebb viselet. A szoknya vagy egyberuha mindenképp jobb választás egy rovidnacinal.
2016. júl. 4. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!