Tényleg jól néz ki ez a farmerdzseki?
Figyelt kérdés
Február körül kaptam ajándékba, aztán elég sokat hordtam suliba, és rengetegen mondták hogy de jó kabát, hol vettem, stb
Pedig szerintem semmi extra nincs benne, hacsak azért jó kabát mert GAS márka.
Ennyire jó a GAS márka?
2016. júl. 4. 11:00
1/5 anonim válasza:
Átlagos. Kicsit regies... Ennel vannak modernebbek. Amugy nem rossz szerintem sem.
2/5 anonim válasza:
semmi extra, én ettől sokkal jobb farmerdzsekiket látok.
3/5 anonim válasza:
Csak azért jónak tartani egy ruhadarabot mert márkás, elég nevetséges, tekitve hogy nem mutogatod mindenkinek a címkéjét amin felvan tüntetve, szóval külsőre nem is látszik.
Valóban semmi extra, teljesen átlagos darab. Márkaüzletekben, kínaiban és turkálókban is ugyanilyeneket lehet találni. Nekem személy szerint akkor is tetszene ha noname márkája lenne. Szeretem az egyszerűséget, a kifinomultságot és ez a dzseki pont olyan.
4/5 anonim válasza:
Jól néz ki a dzseki, a GAS márkáról pedig inkább a baromi drága jelző jut eszembe, mint a jó.
5/5 opened paradise válasza:
Számomra semmi extra,de lehet rajtad szokatlan nekik és passzol hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!