Leopárd mintás bikini idén nyáron?
Sziasztok!:)
Ahogy voltam kint idén a strandon, egyre kevesebb lányon láttam leopárd mintás bikinit. Idén már nem divat? :o
Nekem kifejezetten bejön ez a minta, sőt, strandon valahogy annyira vonzza a tekintetem, hogy simán elnézegetem az idősebb hölgyeket is benne..:)
Ki hordja, ki szereti nézni?!:)
19/F
Nekem sose tetszett.
Nem is bánom, hogy egyre kevesebben hordják.
Nekem se tetszettek soha az állatmintás dolgok.
20/L
Nem arról van szó, hogy nem divat. Egyszerűen nehéz olyan ruhát találni ilyen mintával, ami nem közönséges, r.bancos és cigányos.
Nő vagyok, imádom a párducmintát, ilyesmi bikiniket szívesen fel is vennék:
Csak az a bibi, hogy üzletekben nem lehet kapni ezekhez hasonló ízléses, csinos darabokat. Csak olyat ami épphogy takarja amit kell, vagy ronda a mintája vagy szimplán borzalmas a fazonja.
Elnézegeted az idősebb hölgyeket is benne? Hát ha egyszer láttad volna azt amit én, erről más lenne a véleményed. Egy 60+os nő viselt párducmintás bikinit, ami ARANY! színű volt, a mellbimbóit épphogy takarta, és ha ez még nem lenne elég, olyan vékony tangából volt a bikinialsó, hogy szinte nem lehetett látni a "becuppantott" csíkot.
A szülők nem győzték takargatni a gyerekek szemét, a néni(mivel az volt) meg elvolt telve magától, hogy mindenki őt nézi.
Az utolsónak köszönöm szépen a kielégítő válaszát! :)
Nagyon jól mutatnak azok a darabok, amiket küldtél:)
A sztorihoz pedig annyit, hogy nos... nem gondoltam volna, hogy vannak r.bancok 60+ fölött is.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!