Cipőmarket.hu-ról rendelt már valaki? Megbízhatóak? (cipomarket.hu)
Figyelt kérdés
2019. ápr. 2. 16:59
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Igen, rendeltem. Nem volt semmi gond.
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Én is rendeltem már. A cipő megfelelt a leírtaknak. A szállítás is gyors volt. Maskor is rendelek onnan.
3/4 anonim 

válasza:

válasza:Én is rendeltem onnan, kettő pár Tamaris bokacsizmát féláron, minden rendben volt az áruval, a szállitás is gyors volt.
4/4 A kérdező kommentje:
Azóta én is rendeltem kétszer tőlük, tényleg minden rendben volt velük.
2020. ápr. 14. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Mennyire lehetnek megbízhatóak a szinte fél áron VANSet áruló oldalak? Pl. vansolcson.com stb.
nagyon szeretnék egy sk8 hi-t vagy egy oldskoolt de drágállom. Van aki már vett ilyen fajta oldalról? tapasztalat? vagy esetleg olcsó oldalt tudtok?
Szerintetek ezek az oldalak mennyire megbízhatóak? Esetleg valaki rendelt már innen?
Ezt a cipőt szeretném nagyon, de nem találom máshol. Légyszí, ha van ötletetek, hogy honnan tudom beszerezni, akkor írjatok.
Uniladytől rendelt már valami? Megbízhatóak?
úgy látom nem magyar cég és az oldaluk is töri a magyart:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!