Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » ZAFUL-ról aki már rendelt,...

ZAFUL-ról aki már rendelt, bikini vélemény?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy bikinit, akciós, jó árba van, stb. Több videót néztem erről és véleményeket is olvastam. De sehol nem találom arra a választ, hogy méretet hogy rendeljek, kb mihez viszonyitsak. Ha nekem L-es a méretem, akkor inkább kisebbet/nagyobbat rendeljek? Tapasztalatok esetleg?:)

2019. jún. 5. 19:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Én már rendeltem, kb M a méretem, 36-os alsó és 38-as felső szokott kelleni általában. L méretet rendeltem, alul jó volt de picit azért szűkebb, mint az ‘itthoni’ 36-os méret. A felső pont jó lett, az megegyezett az itthoni 38-as mérettel. Egy mérettel mindenképp nagyobbat kell rendelni, mint a rendes méreted!
2019. jún. 5. 21:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2019. jún. 6. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Csinos ez a bikini szerintetek? 20/N

milyen alakú lányokon néz ki jól? Nekem átlagos alakom van, kicsi mellel.

Ha ebayrol rendelt ruha kicsi lenne akkor vissza lehet kuldeni vagy ilyesmi?

Bikiniket nezegettem ujan, kartonnal stb. De nem merem megrendelni mert nem vagyok biztos benne h a 34 meret passzol e aztan mit csinaljak ha megrendelem 22 euroert (6600 ft kb) + 4 e (1200 ft) postakoltseg, es nem jo vissza lehet kuldeni es masik meretben kerni vagy ilyesmi?

Vivien vance bikini cseréje, hogyan működik?

A netes oldalukról rendeltem de sajnos kicsi lett a méret. Nincs egyértműen leírva hogyan kell visszaküldeni. Tapasztalatok.?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!