A rossmannban kicserélik a terméket?

válasza:Valószínűleg felbontották az üzletben. Őrület, de mindig végig kell nézni egyesével, hogy biztosan bontatlan terméket vihessek haza.
Vannak, akik sportot űznek abból, hogy bontogatják a rúzsokat, szempillaspirálokat is, miközben ott vannak a teszterek. Más meg fizet érte…
Nem hiszem, hogy ezügyben lehetne bármit tenni. Még azt is rád kennék, hogy te használtad el, és így próbálsz tarhálni. El tudom képzelni ezt a hozzáállást.
További kérdések:
Úgy szeretném hogy a jobb fülembe a fülcimpába szeretnék kettőt szúratni, a bal fülembe pedig a fülcimpába egyet és egy helixet vagy egy dupla helixet még mellé, még nem tudom pontosan hogy melyiket szeretném. Ezt így elvállalja egy piercinges, vagy ez túl sok lenne...
Nekem 3db különböző évszakokra. Nektek menyi ami fölött pazarlásnak érzitek?
Most szeretnék elkezdeni sminkelni,hidratáló vagy hidratáló krém kell a smink alá? Mi a különbség? Tudtok ajánlani olyan hidratálót amelyik a smink alá kell?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!