Nektek hány parfümötök van? Nekem 3db különböző évszakokra. Nektek menyi ami fölött pazarlásnak érzitek?
Mondjuk akár nano influencereknél amiket látok..főleg egynéhány nőnél, lehetetlennek tartom hogy eltudja használni.
100/250ml kiszerelésűekből vagy 15db, meg minden másból az ilyen nem tudom megérteni. Kb mire eljutna a végére az egyiknek már ott porososik a polcon.

válasza:Ezért veszek már szinte csak mintákat és mini kiszereléseket. Így lehet egyszerre nagyon sok minőségi illatod anélkül, hogy túl sok helyet foglalna.
A kedvenceimet állandóan újraveszem ilyen kicsiben, de mindig kipróbálok valami újat is.
Van olyan parfüm is, amit nagyon szeretek, de évente csak pár alkalommal fújok fel. Vagy annyira speciális, hogy nem illik mindenhova. Erre is jó ez a módszer: nem kell megvennem nagy üveggel, de mindig kéznél van, ha kell.
Az óriási parfüm felhőkről is leszoktam már. A kedvenc niche illataimból amúgy is kevés kell, a mikro-dózis is egész nap érződik. Olyannyira, hogy így is megdicsérnek érte, de nem kell azt hallgatnom, hogy fuldoklanak miattam.
Válaszolva a kérdésedre: már csak 2 van nagy méretben. Mintából 50+.

válasza:1
Ha nagyon extrázni akarom akkor 2, téli és nyári, de nem minden èvben van kedvem ehhez.

válasza:Istentelenül sok, mert egy barátnőméknek parfümös üzletük volt és a felszámolásakor 50+ üveggel kaptam. Meglepően keveset tudtam eladni, volt amit elajándékoztam de ami tetszett, megtartottam, így 30 körül van, többsége 30 millis. Asszem egész életemre le van tudva a parfüm :D
Amíg magamnak vettem, amúgy 2-3 volt a max amit tartottam. 1 téli, 1 nyári és egy különleges alkalmakra.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nyilván mindenkinek a saját pénztárcájához mérten.
Vagy csak akkor lenne pazarlás, ha mindenféle felhasználás nélkül dobnám ki?
Ha szabadidőmben csinálok valamit valamért mindig ennek érzem
Szerintem a modern gazdaság, meg úgy általában az emberi társadalom alapja az infrastruktúra: utak, vasutak, erőművek, telekom, pénzügyi, oktatási, egészségügyi, szociális infrastruktúra, igazából minden formája olyan haszonnal kecsegtet össztársadalmi szinten, amit...
Van 1 frizura, ami tetszik, de ehhez vasalni, meg waxolni kellene a hajam. Egyik haveromnak is hasonló típusú a haja. Azt mondja, 1 óra kb mire így megcsinálja MIDEN NAP. És én meg pazarlásnak tartom, hogy minden nap 1 órát csak a tükör előtt szórakozzak. És...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!