Hol lehet OPI, Essie, Color Club, Orly, China Glaze vagy Barry M körömlakkot venni?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék neten rendelni. Nincs annyi pénzem, hogy egyszerre rendeljek sokat, kevésért meg nem éri meg a postaköltség.
Ami szóba jöhet: Budapest (lehetőleg a 105-ös busz útvonala vagy az Alkotás utca (I.) vagy Váci utca.
Azonkívül Székesfehérvár, Veszprém vagy Tatabánya.
2010. nov. 23. 20:04
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Én Kecskeméten egy fodrászkellékes és műköröm boltból szoktam megrendeltetni, ők mennek el érte így nincs postaköltség. Szerintem te is jobban járnál így. Egy kis segítség: OPI-hoz:
3/5 anonim válasza:
az opi-s címhez 1es villamossal kell menni
4/5 anonim válasza:
Makeup Plázában vannak Barry M lakkok. Szuperek szerintem is és ritka, hogy egy webáruházban ennyi szín van és mind elérhető gyártói oldal árában. Tök jó, nézd meg
5/5 anonim válasza:
A Make Up Plázában lehet Barry M lakkokat venni. Most épp akciósak is és nagyon széles a választék. Nagyon jó minőségűek. Nekem is van néhány és nem pattogzik, szépen tartja a fényét. Nagyon szeretem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!