Csináltassak köldök piercinget? Divat még?
szerintem nem annyira divatfüggő
ha lapos a hasad meg nem szőrös:D és tetszik akkor csináltass
Szerintem mióta kimentek a divatból a hasvillantós pólók (legalább 6-7 éve), azóta nem divat, hiszen ha van is, akkor se látja senki. De ettől függetlenül lehet szexi, hogy nem divat, és ha neked tetszik, akkor csináltass.
Ha meg nem tetszik majd, akkor kiveszed, van akinek marad két pici alig észrevehető pötty a helyén, de van akinek később egyltalán nem látszik, hogy volt.
Nekem pl nagyon tetszik és komolyan gondolkodtam rajta, de az akkori pasim (akivel 4 évig éltünk együtt), azt mondta, hogy szerinte k_rvás, így aztán nem csináltattam. De néha eljátszom a gondolattal és lehet, hogy egyszer majd amikor olyanom lesz megcsináltatom. Nem hiszem, h megbánnám....
Nem muszáj lapos has, ha nem akarsz toppokat hordani.
Nekem is van, 5 éve, de nem lapos a hasam, mert pl szülés után nem teljesen húzódott vissza, (valszeg már nem is fog), de attól még nem vettem ki, mert nem divat, meg mutogatás miatt van, hanem "életérzés", pont, mint a tetoválás;-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!