A szemöldök festéstől tényleg kihullik a szemöldök?
17 éves vagyok, kb. fél éve festetem a szemöldököm + pár éve szedem...
Muszáj, mert alapból nagyon vastag, nagyon fekete szemöldököm van (Ilyen Kiszel Tünde kb, tényleg durva..) És a hajam meg vörös, (festett, barnás-pirosas) és ugye attól nagyon elütne, szóval tényleg csak a festés+szedés segít rajtam.
De ettől tényleg kihullik majd? ://

Szia!
Én kozmetikus vagyok, és megnyugtatlak, nem fog kihullni. Csak a szemöldök festést sem szabad túlzásba vinni, akárcsak a hajfestést. 3-4 hétnél gyakrabban nem javasolt.
köszönöm :)
de amúgy nekem ilyen 2 hét alatt kikopik a festék belőle vagy nem tudom :S nem lehet valamit csinálni ellene?
meg még annyi, hogy ugye amikor a kozmetikus szedi a szemöldököm, akkor valami zselét ken rá utána amitől olyan szépen áll :D az mi, és hol lehet venni?

04-26 14:12 vagyok
Én nem szoktam zselét kenni rá, csak krémet, amitől kicsit felpuhul a bőr, hogy könnyebb legyen kiszedni. De hallottam már olyat, hogy pl. hajlakkot fújsz egy szemöldök fésűre, és azzal átfésülöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!