Milyen sminkmárkákat használ Takács Nóra a videóiban?
Figyelt kérdés
Szeretnék néhány terméket beszerezni, de még nem találtam meg a megfelelőt. A Takács Nóra által használt sminkek a videó alapján nagyon tetszenek.
Ha tudtok segíteni millió köszönet!
2012. aug. 9. 22:38
1/5 anonim válasza:
hát pl van egy ilyen palettája a lila [link]
egyenlőre erre jöttem rá valamit a szempillaspirálja is ilyen aszt hiszem :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :-)
Sajnos a linket, amit küldtél nem tudom megnyitni. Ha nem lenne gond örülnék ha belinkelnéd újra.
Sokat kukucskáltam én is a termékneveket, de valahogy eddig még nem sikerült megfejtenem. Az tény, hogy több típusú márkát is használ.
2012. aug. 11. 07:45
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
ha ezt sem nyitja meg írd be googlebe hogy : Maybelline Eye Studio Quad---->ez a szemhelypúder, és a szempillaspirál pedig----> the falsies volum express
5/5 anonim válasza:
többfélét használ: szemhéjpúderből pl. eddig IsaDorát, Loreál-t, szempillaspirálból is Loreált és Maybelline-t láttam. Meg van neki egy szintén Loreál-os szájfénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!