Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Avon parfümben is van utánzat?

Avon parfümben is van utánzat?

Figyelt kérdés

Mitől olcsóbb pl:vaterán?

elég nagy az eltérés.fél áron meg lehet kapni mint a prospektusban.Ez,hogy lehetséges?

2012. dec. 4. 14:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
minden parfümöt másolnak aminek van keletje
2012. dec. 4. 14:56
 2/14 anonim ***** válasza:
ahha én kínaiban láttam egy Far away utánzatot :D
2012. dec. 4. 14:56
 3/14 A kérdező kommentje:
és honnan lehet tudni,hogy egy parfüm utánzat?nem vagyok jártas...
2012. dec. 4. 14:57
 4/14 A kérdező kommentje:
második választ adó:és ugyan úgy volt leírva,semmi betű változtatás vagy más doboz,vagy üveg?
2012. dec. 4. 14:58
 5/14 anonim ***** válasza:
nem fogod megtudni, hogy utánzat-e addig amíg nem használod ... akkor sem biztos (ha sikerült eltalálniuk a pontos illatot, és véletlenül tartós is)
2012. dec. 4. 15:13
 6/14 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Az üvege ugyanolyan volt, a nevére nem emlékszem, de biztos, hogy nagyon hasonló volt.
2012. dec. 4. 15:25
 7/14 anonim ***** válasza:
az avont nem másolják, mert túl olcsó. vaterán azért látod olcsóbban, mert egy sima tanácsadó akár 35% kedvezménnyel is meg tudja vásárolni őket, a promóciós termékeket 50-60%-ban és néha az is elég neki, hogy az árát visszakapja. Van olyan tanácsadói vagy koordinátori szint, amely kapásból 35-50%-kal olcsóbban kínálja a cuccokat.
2012. dec. 4. 15:29
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!karácsonyi ajándéknak vásárolnék,és azért nem mindegy nekem sem az ár.Na meg beégni sem szeretnék...
2012. dec. 4. 16:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Több avonos parfümöt is vettem a vateráról, van amelyikből van itthon katalógusból rendelt is, és ugyanolyan. Az Avon nem olyan nagy márka, hogy hamisítsák. Most vettem egy Christian Lacroix Nuitot, az még nincs kibontva, mert anyámnak lesz karácsonyra, de bontatlan dobozos, nejlonozott. Erre előtte külön rákérdeztem az eladónál, ezt érdemes megtenni, ha ajándéknak veszed. Tényleg azért adják szerintem is ilyen olcsón, mert ők is úgy kapják.
2012. dec. 4. 18:03
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy az Avon parfümöket hamisítják. Sokkal drágábbakat éri meg utánozni szerintem, meg előbb lopják el a boltokból és kínálják azokat is az aluljáróban forintokért, mint hogy hamisítsák. A Vaterán olyan Avon tanácsadók/koordinátorok kínálják féláron a termékeket, akik maguk is annyiért kapják. Illetve más országban ugyanaz az Avon parfüm lehet, hogy más üvegcsébe kerül,vagy más arccal reklámozzák, ami inkább illik az ország kultúrájához, azért az még nem hamisítvány. A 7. válaszolóval értek egyet.
2012. dec. 5. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!