Melyik szemüvegek divatosak?
Figyelt kérdés
Kiderült, hogy szemüveg kell nekem, és ha már egyszer beruházok rá, szeretnék valami divatos keretet választani, de azért nem horribilis áron. Tudnátok segíteni?
17/L
2014. jan. 7. 21:50
1/3 gelazso válasza:
mi az a divat? neked tetszen ílletve te tetszél magadnak.
2/3 anonim válasza:
Azt vedd meg ami jol all, nem ami markas. Sokszor a 'noname' all jobban :). Nekem Vogue keretem van [link] Ilyen :) Mindenhez jol illik. :D De azt valasztod amelyik neked tetszik :D
3/3 anonim válasza:
Mindenképpen olyan szemüvegkeretet válassz, ami illik az arcodhoz. Hiába divatosak most a nagy SZTK-keretes szemüvegek, ha neked nem áll jól, akkor nem fogsz jól kinézni vele. Én azt javaslom, hogy menj be egy optikába és próbálgass fel mindenféle típust: fémkereteset, műanyagkereteset, keret nélkülit, alul damilosat, stb. Formák tekintetében is nézz meg többet.
Nagyon fontos, hogy kényelmes (ne nyomja az orrnyergedet és a szára sem a füled mögötti részt) legyen és jól kiláss belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!