Mire jó a BB krém?
Figyelt kérdés
Még sosem használtam BB krémet, és nem merem megkérdezni senkitől, hogy mire jó, mert félek, hogy kinevetnének :(
Előre is köszi a válaszokért :)
2014. jún. 13. 11:38
2/4 anonim 

válasza:

blemish balm
Vagyis eltűnteti az elszínezződéseket, de nem vakolat. Gyakorlatilag egy könnyebb alapozó.
3/4 anonim 

válasza:

Fed, hidratál és fényvédelem is van benne. Én nagyon szeretem, mert könnyebb mint az alapozó és nem szárít.
4/4 paradicsom31 

válasza:

Szia! A BB krém egyfajta bőrkiegyenlítő krém, amely tartalmaz fényvédőt, ellentétben sok alapozóval. Hidratál. A kiegyenlítés alatt azt kell érteni, hogy valahol piroskás az arcbőrös, valahol nem, felkenve a BB krémet ez a piroskás folt eltűnik, eggyé válik az arcbőröd színével. Ám a BB krém nem fedi el a nagyobb bőrhibákat, mint egy alapozó, ez csak a piroskás foltok "eltüntetésére" alkalmas. Ha ezt akarsz venni alapozó helyett, és vannak nagyobb bőrhibáid (pattanás, heg), akkor korrektort használj, de csak vékonyan, nehogy egy dalmata kiskutyára hasonlíts. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!