Miért jó az, ha az alsó szempillasorra nem rakunk szempillaspirált?
Figyelt kérdés
Ez nem kötekedés meg semmi csak arra vagyok kíváncsi milyen előnyei vannak (pl.jobban kinyitják a szemet stb.?)2015. júl. 12. 20:19
1/7 anonim válasza:
Nem könnyezem le két perc alatt, és nem nézek ki úgy utána egész nap, mint egy lecsúszott narkós. :D Nap végére a legszuperebb festék is hajlandó potyogni amúgy is, és az alsó szempilláknál nagyon látható, hova.
Bónusznak ha alul is kifesteném, akkora pilláim lennének, mint felül és elég hülyén nézne ki. :D
2/7 anonim válasza:
Anyum azért nem spiráloz alul, mert azt hallotta, hogy kiemeli a ráncokat.(Odavonja a tekintetet, ezért.) 17/L
3/7 anonim válasza:
Én csak a magam részéről tudok nyilatkozni - nekem elég hosszúak a pilláim alul, és önmagamnak képtelen vagyok úgy befesteni, hogy ne kenődjön el 5 másodpercre rá... nyilván ilyen minispirállal lehet, hogy sikerülne nekem is, de sztem Mo-n csak a Clinique-ben lehet kapni, annyit meg rendes spirálért sem tudok kiadni.
4/7 anonim válasza:
Szerintem természetesebb. Nekem pl. nagyon sok, sűrű és hosszú az alsó sor, és ettől bohócnak érzem magam. Csak alkalomra festem ki, hétköznapra csak felül. Természetesebb, kényelmesebb.
5/7 anonim válasza:
Nekem nagyon hosszúak alul és ha kifestem akkor nevetségesen néz ki.
6/7 anonim válasza:
A legtöbb embernél az alsó pillasor kifestése 'pókláb' effektust hoz létre, mikor furán néz ki alul a sok sötét szempilla. Főleg akinek hosszú a szempillája alul. Szóval sok embernek nem áll jól, plusz, ha könnyezel, megdörzsölöd a szemed, az alsó sor lesz az első, ami elmaszatolódik.
7/7 anonim válasza:
nem kenődik el, meg így hétköznapibb, alulra csak egy kis barna szemhéjpúdert teszek. így nincs feltűnően keretezve a szem. meg ha még felül tus is van, akkor különlegesen néz ki, ha alul nincs, nagyobbnak tűnik a szem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!