Szerintetek ez sok lesz?
Figyelt kérdés
Szeptembertol 9.es leszek.
Szeretnek napi szinten szempillaspriral, korrektor (ha pattanasos vagyok) , egy barack vagy egy halvany rozsaszin szajfeny sok lesz? 15/L
2016. jún. 28. 21:28
2/9 anonim válasza:
Ez teljesen minimális, természetes smink. :)
4/9 anonim válasza:
Dehogyis, ennyi idősen jóval több sminket használtam, bár már leszoktam róla
Szép leszel
5/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok, szerintem nem is nagyon látszik, szép természetes smink. Én már 13 évesen használtam ennyit és az emberek észre sem vették, hogy van rajtam smink.
6/9 anonim válasza:
Fiúként amennyit értettem belőle nem lesz sok, viszont nekem pl. nem tetszenek azok a lányok akik sminket vagy akár csak alapozót használnak... :) Szerintem aki sminkeli magát, az nem őszinte, nem meri elmondani. megmutatni sokszor az igazat.
Viszont ha ettől nagyban megnő az önbizalmad és a konfort érzeted, akkor használd ezt a kombót/összeállítást bátran. :)
8/9 anonim válasza:
Nem lesz sok, pont jó, korosztályodnak megfelelő.
9/9 Fizikiwi válasza:
Dehogyis, az unokatesóm is ennyit használ, egy évvel idősebb és nagyon csinos. :) Természetes és aranyos! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!