1/1 anonim 

válasza:

válasza:A tengerész iránytű antifasiszta jelkép,amennyire én tudom.
Bár lehet hülyeség,mert rengeteg emberen látni ,de az is megeshet,hogy ők nincsenek képben a jelentésével.
Kapcsolódó kérdések:
Tetoválásnak való inspiráló 5-10 szavas idézet, szólás?
Olyasmire gondolok, ami hétköznapinak hangzik, de mégis nagy jelentése van. Pl. This life is yours, live your life
Szerintetek is nagyon sablonos az alábbi mondat tetoválásnak? Mit gondolnátok az illetőről, akin rajta van?
"Life is Beautiful."Ilyen írásmóddal képzeltem el: És így az oldalamra: Csak egy sorban és kicsit lejjebb.Nekem nem csak vmi sablonszöveget jelent, hanem különböző gondolatok fűznek hozzá, bár eleinte én is túl divattetoválásnak találtam, de már vagy 2...
Ha ingadozik a süly akkor a tetoválásnak lesz baja? (lent)
Helló lehet hülyén tettem fel a kérdést!De szeretnék egy ilyen tetoválást: csak én a kezemen akarok!És ha izmosodok vagy hízok,fogyok akkor változik a tetoválás valamit?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!