Tetoválásnak való inspiráló 5-10 szavas idézet, szólás?
varrasd rá mindkét karra:
"én vagyok az isten barma!"

válasza:első válaszolónak: és a nevedet is elkérhetném, az "én" helyett azt szeretném:)
az utóbbi 2 nek köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Szóláshasonlat is jó. Pl.: A gyakorikérdések.hu oldal olyan, mint a facebook. Magyarázat: Itt is mindenki regényt ír. :D
Az alkarom belső felére szeretném feltetováltatni azt ,h : Én alakítom a saját sorsomat. de persze nem magyarul angolul is egész jó . : I am Creator of my own Destiny. de ha valaki esetleg le tudná fordítani rendesen pl spanyolra vagy portugálra az lenne az igazi:)köszönöm a segítséget.
Szeretnék egy négysoros idézetet magamra tetováltatni, csak nem tudom, hol nézne ki jól. A jobb lapockámon és a derekamon hátul már van tetkó. Ötletek? 21/L
S.O.S. valaki nem tudna nekem segíteni hol találok gazdálkodással kapcsolatos idézetet, szólást vagy közmondást? Előre is köszönöm
Vagy, ha nem is szólást,közmondást,idézetet, akkor vmi frappáns mondatot. köszi!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!