Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Egy grafikusnak mennyire gáz...

Egy grafikusnak mennyire gáz hogy van tetoválása?

Figyelt kérdés

Most csak egy kicsi tetoválásom van, de ki szeretném bővíteni. Jövőre kezdem a grafikus sulit, utána a munkában, elhelyezkedésben hátráltat valamennyire?

Az első gondolatom az, hogy mivel művész szakma, ezért hátha nem, de gondoltam megkérdezem itt is, mert inkább legyen munkám, minthogy megcsináltatok egy tetoválást aztán nem vesznek fel dolgozni, mert tetovált vagyok...

Amugy nem akarok most sem giganagy tetoválást, csak az alkarom belső felére egy hosszúkás mintát. Egy rajzomat szeretném megörökíteni, semmi halálfej meg ilyenek.

2014. máj. 11. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha saját tervezés, akár lehetne egy kis önreklám is :)

Szerintem ebben a szakmában nem hátrány.

2014. máj. 11. 22:47
 2/5 A kérdező kommentje:
igen saját tervezés :)
2014. máj. 11. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A mai 20-on éves generáció 75-80 % tetoválva van, legalábbis a városiak. Sanszos hogy a munkaadódnak is lesz :D
2014. máj. 12. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:
hosszú ujjú ing ;) ha meg már felvettek és lejár a próbaidőd, akkor ki nem sz@rja le...
2014. máj. 12. 21:26
 5/5 anonim ***** válasza:

"ha meg már felvettek és lejár a próbaidőd, akkor ki nem sz@rja le"

Hát ez rohadtul nem az 1800as évek, hogy az emberek az első munkahelyüktől menjenek nyugdíjba. Ha vállalja hogy van tetkója, akkor azt egy életen át vállani kell, és az általános pályaelhagyási tendenciákat elnézve az is valószínű, hogy nem csak grafikus lesz élete során.

Mindamellett mennyiben nem kedélyborzoló témájú vagy extrém helyen lévő a minta, azt mondom simán vállad be.

2014. máj. 13. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!