Fiuk ti hogy alltok a tetovalt lanyokhoz? Ehhez mit szolnatok?
Figyelt kérdés
Van egy par hegem az allhasamnal ezert ugy dontottem farratok ra.
Es ezt szeretnem, magamnak terveztem. Szerintetek ez nem sok?
2016. jún. 20. 11:32
1/4 anonim válasza:
nagyon szep nekem tetszik :) f26
2/4 anonim válasza:
Maga a tetkó elmegy, de lehetne jobb is szerintem, alakíts még rajta, és a tinilányos sablonidézet mellé már nem kéne.
3/4 anonim válasza:
Hát, egy ilyen ábrával nem igazán lehet eltakarni hegeket rendesen. Maga a minta nem rossz, de nem takarásra termett.
4/4 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek a tetovált lányok :)
A minta fain szolid, ügyesen rajzolsz, de takarni nem tudom mennyit takarna, az a hegektől függ igazából. Fentebb írták, hogy kicsit javítani kéne rajta.. szerintem ezt a tetováló megfogja tenni, mondod neki, hogy ezt tervezted és ő ezen sokat tud javítani hogy a végeredménnyel 100%-ig elégedett legyél. 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!