11/16 anonim válasza:
Szerintem gusztustalanok a divattetoválások. Azt tudom elfogadni mikor szibériában a fogolytáborban kidíszíti magát a delikvens az ott eltöltött 35 év alatt. Mikor viszont valaki fizet azért, hogy megbélyegezzék, azt nevetségesnek tartom és feleslegesnek is.
12/16 Makaronka válasza:
Én szeretnék!! de a családban mindenki nagyon ellene van :% ezért is nem varrathatok magamnak
bár amikor elmerengek rajta akkor mindig a csuklómon kidudorodó csontra képzeltem egy halacskát :)
15l
13/16 anonim válasza:
Nem.
Bőrkárosításnak és felszínes dolognak tartom.
Még ha a rajz maga esetleg szép is, a bőrön szörnyű látni, ha belegondolok, hogy a bőr az ember élő, lélekző érzékszerve.
14/16 A kérdező kommentje:
13
igazad van!
2016. júl. 27. 22:52
15/16 anonim válasza:
Szerintem valamilyen szinten érdekes dolog hogy az ember műalkotásokat (mert ha csak nem valami sufnitetkós csinálja akkor azért egy jobb tetkós felér arra a szintre) tesz a saját bőrére, alapjáraton szeretem a tetoválásokat, ha valaki egy igazi gyönyörű minőségi munkát és/vagy egy számára sokat jelentő dolgot tetováltat magára hogy az a dolog, emlék örökre a része lehessen külsőleg is, szerintem egy szép dolog, de persze van aki magára varratja hogy paprikás krumpli. Szerintem az ember bőre a maga szent helye és a saját szent helyed ha díszíteni akarod (persze ha nem akarod akkor az egyéni döntés) akkor csak is a lehető legszebben kell azt tenni.
16/16 anonim válasza:
"műalkotás"?
Én azt hiszem, hogy azért az emberiség haladt valamennyit a tetoválás csendes-óceáni feltalálása óta.
A fehér embereknek meg mindig is több igénye volt művészetek terén. Nem véletlen, hogy még a plebsz körében is csak manapság kzdett terjedni.
Magát minősíti, aki erre ítéli a bőrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!