Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz, hogy lányként 13 éves...

Gáz, hogy lányként 13 éves korom óta nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 00:21
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Kilencedik: Miért, ünnepeljük? Kiírta a kérdést, mindenki leírja a véleményét. Ha meg ő is érzi, hogy gáz, akkor miért írta ki? Akár ismerem akár nem, ez akkor is szégyen.
2012. ápr. 13. 01:58
 12/33 anonim ***** válasza:

A gáz inkább az, hogy annyira hülye vagy, hogy felteszed ezt a kérdést -.-

Most már nem mindegy? Meg nem mindegy az, hogy ki mit tart gáznak?

2012. ápr. 13. 03:57
 13/33 anonim ***** válasza:
S hogy történt?
2012. ápr. 13. 06:30
 14/33 anonim ***** válasza:
97%
Menejetek már,egy 13 éves kislány agyilag,lelkileg,és érzelmileg NEM érett a szexuális élethez,de még egy 14-15 éves sem,sőt sok 16-17 sem,de egy 13-15 éves egyátalán nem.Jöhettek a dumákkal,hogy "érettebb vagyok,mint a korosztályom""nagyon szerelmes vagyok",de ezek nem igazak,még igazából szerelmes sem tud lenni,mivel éretlen,gyerekszerelemben a szex szerintem meg felesleges,és szomorú.Kérdező,biztosan te is tudod magadban,hogy baromira nagy hülyeség volt kislányként széttenned a lábad,különben nem kérdeznéd meg!
2012. ápr. 13. 07:56
 15/33 anonim ***** válasza:
6%
szerintem meg nem gaz amennyiben a te akaratod ervenyesult! ezek az emberek nem ismernek teged, nem tudhatjak hogyan elted meg a dolgot. de a lanyom inkabb veszitse el a szuzesseget egy szeretetben es torodessel teli kapcsolatban 13 eveskent mintsem 25-30 evesen szuzen menjen ferjhez mint OLY SOK LANY! a szexualitas az ember termeszetes szukseglete es szerintem mindenki MAGANUGYE!
2012. ápr. 13. 08:04
 16/33 anonim ***** válasza:
93%

8:04

Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan? 13 évesen nem hinném h komoly szeretetteli kapcsolata van egy fiúval. Kifejtem mielőtt lehurrogna vki. Nyilván egy 13 évesnek is lehet olyan kapcsolata egy fiúval, ahol mind2en szeretik egymást, szívesen vannak együtt stb. De 13 évesen nem érettek még meg a szexre! Ha érett lenne nem kérdezné meg h gáz e h elvesztette...

A szex nem trend vagy divat kérdése. Minden nap ezernyi ilyen kérdés van ide is kiírva a sok 13-14 évestől, h "ciki ha még szűz vagyok 13 évesen?". A saját szexuális életét érintő kérdésekben sokkal jobban érdekli mások véleménye, mint a saját érzései. Ez sztem mindent elárul. Ilyenkor jön az h gyorsan keres egy szexpartnert, elveszti a szüzességét, utána meg felteszi a kérdést h "Ciki h már nem vagyok az?"

A legnagyobb probléma nem ott kezdődik h 13 éves, hanem ott h egy trendnek próbálnak megfelelni, és a haveroknak.

Arról meg inkább nem is mondok semmit h a tudatlan tiniszexeknek nagy százalékban mi az eredménye. Mert védekezni nem tudnak, mert lövésük sincs a témához. Ilyenkor jöhet persze a "Terhes lehetek?" kérdés.

Az ilyen agyilag zokni, megfelelni akaró tinikről ennyi a véleményem. Aki "menő" akar lenni, az vállalja a következményeit.

2012. ápr. 13. 08:57
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
8:04 te a két végletről beszéltél,ebből a két példából,meg sztem egyik sem jó,de a 25-30 évesek magánügye mit csinálnak,már felnőttek,de egy 13 éves éretlen kislány...nem mellékes,hogy ha valaki 17-23 évesen kerül komolyabb kapcsolatba,akkor kezd el nemi életet élni,az sokkal szerencsésebb,mert érettebb,felelősségteljesebb is remélhetőleg,ráadásul már érett a mély érzelmekre,képes felfogni mit csinál,és képes maga eldönteni mi jó neki,ellenben egy kislánnyal
2012. ápr. 13. 09:07
 18/33 anonim ***** válasza:

Gáz-e, hogy nem bírálod felül az ösztöneidet? Gáz-e, hogy nem sürgősebb felkészülni az élet elkerülhetetlen nehézségeire? Gáz-e, hogy ha ezután fiatalon rád talál egy igazi férfi, akkor ez fogja mérgezni a gondolataitokat? Hogy 18 éves fruskánál öt évet késett a megismerkedéssel? Á, ugyan...

Ha erőszak, akkor nem téged kell elítélni. Más esetben sajnos viszed magaddal minden következményével. Huszonévesen senki se bánná nyilván, hogy túl vagy a beavatáson, de így?

2012. ápr. 13. 09:33
 19/33 anonim ***** válasza:
Eléggé gáz.
2012. ápr. 13. 13:09
 20/33 anonim ***** válasza:
Hát igen... Belegondolva hogy nekem mik jártak a fejembe ennyi idősen elképzelni nem tudom hogy züllhetett idáig a társadalom. :D
2012. ápr. 13. 13:24
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!