Gáz, hogy lányként 13 éves korom óta nem vagyok szűz?
A gáz inkább az, hogy annyira hülye vagy, hogy felteszed ezt a kérdést -.-
Most már nem mindegy? Meg nem mindegy az, hogy ki mit tart gáznak?
8:04
Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan? 13 évesen nem hinném h komoly szeretetteli kapcsolata van egy fiúval. Kifejtem mielőtt lehurrogna vki. Nyilván egy 13 évesnek is lehet olyan kapcsolata egy fiúval, ahol mind2en szeretik egymást, szívesen vannak együtt stb. De 13 évesen nem érettek még meg a szexre! Ha érett lenne nem kérdezné meg h gáz e h elvesztette...
A szex nem trend vagy divat kérdése. Minden nap ezernyi ilyen kérdés van ide is kiírva a sok 13-14 évestől, h "ciki ha még szűz vagyok 13 évesen?". A saját szexuális életét érintő kérdésekben sokkal jobban érdekli mások véleménye, mint a saját érzései. Ez sztem mindent elárul. Ilyenkor jön az h gyorsan keres egy szexpartnert, elveszti a szüzességét, utána meg felteszi a kérdést h "Ciki h már nem vagyok az?"
A legnagyobb probléma nem ott kezdődik h 13 éves, hanem ott h egy trendnek próbálnak megfelelni, és a haveroknak.
Arról meg inkább nem is mondok semmit h a tudatlan tiniszexeknek nagy százalékban mi az eredménye. Mert védekezni nem tudnak, mert lövésük sincs a témához. Ilyenkor jöhet persze a "Terhes lehetek?" kérdés.
Az ilyen agyilag zokni, megfelelni akaró tinikről ennyi a véleményem. Aki "menő" akar lenni, az vállalja a következményeit.
Gáz-e, hogy nem bírálod felül az ösztöneidet? Gáz-e, hogy nem sürgősebb felkészülni az élet elkerülhetetlen nehézségeire? Gáz-e, hogy ha ezután fiatalon rád talál egy igazi férfi, akkor ez fogja mérgezni a gondolataitokat? Hogy 18 éves fruskánál öt évet késett a megismerkedéssel? Á, ugyan...
Ha erőszak, akkor nem téged kell elítélni. Más esetben sajnos viszed magaddal minden következményével. Huszonévesen senki se bánná nyilván, hogy túl vagy a beavatáson, de így?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!