A szűzhártya átszakítása nélkül valami bekerülhet, azaz át mehet rajta, ami köcetkezményekhez vezet?
Levegő.
Következmény: lesz benne levegő

válasza:Hát ha valami történik és a szűzhártya átszakítása nélkül, ondó kerül oda akkor a hártya megvéd-e vagy nem?
Köszi a válaszokat

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:nem, a szűzhártya nem fogamzásgátló hatású
tehát ha pl ondós ujjal ujjaztak meg, akkor van esély a teherbeesésre
Kapcsolódó kérdések:
Sokat gondolkodtam mostanában ezeken a kérdéseken, ahol a lány kérdi, hogy az ujjazástól, maszturbációtól szűz maradt –e vagy nem. Nem rossz a kérdés. Ugyanis az szokott rá lenni az általános válasz, hogy amíg nem volt a puncijában farok, addig szűz. Azért...
Tegnap megujjazott a barátom. Nagyon élveztem meg minden.. megpróbáltuk azt hogy bemegy-e 2 ujja de nem sikerült mert fájt :SS barátom egyből abbahagyta amint látta rajtam hogy fáj. Azóta kicsit fáj ha terpeszben ülök le de csak akkor ha ülök .. mi lehet ez? szűz...
Idióta válaszokra nem vagyok kíváncsi
Olvastam sok helyen, hogy a hüvelybemenetnél, de hát sztem az nagyon elöl van. A barátommal legutóbb próbálkoztunk, és már nagy részt bennem volt a pénisze, szóval akkor már nem vagyok szűz? Vagy hogy van ez?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!