Sokat olvasgattam itt a gyakorin,láttam néhány kommentben,hogy írták ha valaki nem szűz az látszik az illetőn! Pontosan ez mit takar?? Hogy hogy látszik?
A lányoknál egyértelmű ugye. a Fiúknál meg annyi, hogy nem félénkek, és látszik hogy azért nem először csinálják. (magamból kiindulva)
2013. jún. 25. 15:12
2/13 anonim válasza:
Ez hülyeség. Ha így lenne, nem lettek volna annyian kiakadva anno h még szűz vagyok, meg nem mondták volna h nem igaz meg h nem gondolták volna.
2013. jún. 25. 15:13
3/13 A kérdező kommentje:
Miben egyértelmű a lányoknál??? Kifejtenéd 1.válaszoló??
2.Köszi :)
2013. jún. 25. 15:15
4/13 anonim válasza:
Hát ha ott van a dolog h első szex akkor látszik persze. Mind a két nem izgul, nem igazán tudja h mit csináljon.... stb.
2013. jún. 25. 15:17
5/13 anonim válasza:
A szűzhártyának át kell szakadnia, ami első alkalommal vérzéssel jár... Tehát érted? Másodszor már nem vérzik.
2013. jún. 25. 15:18
6/13 anonim válasza:
5
Nekem első alkalommal sem vérzett és azóta sem uh ez nem tuti.
2013. jún. 25. 15:24
7/13 A kérdező kommentje:
Külsőleg értettem,hogy látszik az emberen...nyilván amit leírtál tudom
2013. jún. 25. 15:24
8/13 anonim válasza:
2 vagyok
Akkor eddig az én válaszom volt jó a kérdésedre :D Nyilván van akin látszik, de nem mindenkin. Rólam pl azért nem gondolták sztem, mert sosem voltam ilyen kis mimóza. Szexuális témákban is nyíltan beszélgettem másokkal, de sosem állítottam h nem vagyok szűz.
2013. jún. 25. 15:30
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2013. jún. 25. 15:31
10/13 anonim válasza:
Lánynál is,meg fiúnál is észre lehet venni,ha valaki figyel rá.PL ha ez kerül szóba,akkor elszégyenli magát,vagy minden esetre nem tud hozzá szólni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!