Ciki szerintetek?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és még szűz. Van pár fiú haverom akik szerint ez elég ciki, és már lassan én is kezdem cikinek tartani, hiszen eddig még csak 1 pasim volt, és még a pettingig se jutottunk el:( Szájrapuszi volt és kész.. :/2014. máj. 9. 20:51
11/17 Mátranováki Fényevő válasza:
Abszolút nem ciki, ne foglalkozz másokkal. Neked még nem jött össze, ennyi, nem nagy tragédia, majd később "pótolod", ha lesz valaki, akivel úgy érzed, hogy érdemes rá. Sose azért csinálj valamit, hogy a többieknek megfelelj!
14/17 anonim válasza:
Nem az ne akard siettetni .....én is megbántam :/
15/17 anonim válasza:
Nem az. Nincs a homlokodra írva, szóval alapból nem lehet ciki:-D
Kapcsolatban meg nem ezzel kezditek az ismerkedést, és aki korodbeli, és ilyesmin kiakad, az egy idióta:-D
Én magam is lassan 17 leszek, ugyanebben a helyzetben vagyok, és a barátnőim 90%-a ugyanilyen, pedig van köztük modell is... Szóval a szerencsén múlik minden:-D (Illetve azon, hogy jársz-e fiúk közé, de szerintem nálad ez nem lehet probléma, ha sok barátod van:-D)
16/17 gabee9 válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki. És egy tippem van a haverjaidra...... Meg akarnak dugni .:D ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!