Sweetwitch:3 kérdése:
Mit tegyek, hogy ezen változtassal?
Figyelt kérdés
Nagyon félek attól hogy elveszítsem, pedig már 18 éves vagyok, nem rég töltöttem. De félek, hogy nem fogom annyira élvezni, vagy esetleg nem tetszik a barátomnak a testem. Próbálkoztunk már, de inkább csak halogattam a helyzetet, és mostanság elég furcsán néz rám. és attól félek, hogy azért, mert nem fekszek le vele. és hogy ugy gondiolja, hogy nem kivánom vagy valami :/2014. máj. 13. 09:18
1/4 anonim válasza:
Beszéld meg vele hogy fusztrált vagy emiatt. Semmi baj nem lesz, csak hagyd hogy sodorjon az ár. Élvezni fogod, legyen hosszú előjáték ő úgy is figyelni fog rád, ha nem beszéled meg vele de nem is akarod akkor jogosan érezheti hogy nem akarod/kívánod őt.
2/4 anonim válasza:
azért néz furcsán mert már nem szeret?
3/4 A kérdező kommentje:
probálom magam nem fusztráltnak érezni.. de szeret.. bizonyít mindennap hogy szeret :) aminek örülök is.. csak olyan furcsa. :/ de az első válaszadó kommentje nagyon segített,mert egy jó ötletnek hangzik.:) köszönöm
2014. máj. 13. 09:26
4/4 anonim válasza:
Az a probléma, hogy nagyon rágörcsölsz.
Azért néz rád "furcsán", mert nem nagyon fér bele a fejébe, hogy mi a gondod felnőtt nőként a párkapcsolati szexel. (leegyszerűsitve a problémát) És ez a kérdés jogos is, bár rendes, és nem szól/erőlteti, stb... A testképed, és a szorongásod főleg rajtad múlik. De ha ezt nem tudod oldani egy szakembert is kérdezz meg. (pszichológus) Nem lenne jó, ha emiatt görcsölnél, és rászoritanál ha be akarna hatolni. Fontos lenne megérteni, hogy a testeddel nincsen gond, és a szexel sincsen valójában. Még mielőtt erre rámenne a kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!