Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi idős ideális elveszteni...

Delika kérdése:

Mennyi idős ideális elveszteni a szüzességet?

Figyelt kérdés
16 éves leszek, 22 éves barátom van. Nagyon jól elvagyunk. És egyre többször jut eszembe ez az egész, hogy megtegyem vele vagy ne .
2014. máj. 15. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Én későbbre mondanám, mivel nem biztos a hosszú táv, de amikor úgy érzed/érzitek
2014. máj. 15. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Én pont ezt a kort mondanám, még akkor is, ha nem olyan hosszú távú, kb ilyenkorra már lelkileg is elég érett egy lány erre, én fiatalabb voltam, meg is bántam, várhattam volna még egy évet.
2014. máj. 15. 20:32
 3/7 anonim válasza:
Én épphogy betöltöttem a 16-ot, mikor elvesztettem. Nem bántam meg, hogy megtettem, csupán a személyt... de ez más kérdés. Most már eltelt több mint fél év, lassan 17 leszek és nekem is 22 éves a barátom. Imádom, és vele tökéletes a szex. Én azt javaslom, hogy ha úgy érzed, hogy fel vagy rá készülve lelkileg, és a srác is oké, akkor tedd meg. :)
2014. máj. 15. 20:45
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. máj. 15. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez a megfogalmazás valami hihetetlen. Ha úgy érzed, hogy akarod akkor csináld.
2014. máj. 15. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
mindenképp 18 ev előtt.
2014. máj. 16. 11:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Várj még vele mindenképp minek ien korán elveszteni várj egy évet
2014. máj. 16. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!