Mi fáj akkor amikor elveszítjük? A hártyaszakadás az fáj? Baj ha ugy csinálom előrör h pont megvan? Nagyon fog fájni az első?
szegényt ne remizgesd már (elsőre vonatkozik)
hááát nekem eléggé fájt, az a lényeg ne görcsölj nyugi nyugi. Hát én biztos nem lennék együtt a pasimmal ha megvan bár vannak akik ezt szeretik szerintem undorító...
nem a szakadás fáj, az lehet h már nincs is meg mert észre se lehet venni...inkább az szokott fájni, h valami olyan nagyobb dolog tör utat életedben először a puncidba, ami még addig nem volt benne... de nem törvényszerű, h fájjon, valakinek egyáltalán nem fáj, van, akinek még a 2.,3. is... egyébként elhiheted nekem, h ki lehet bírni ;)
20/L
sztem az első semmiképp se úgy legyen,hogy közben megvan...
és ha ellazulsz és nem görcsölsz, nem fog fájni...
legalábbis nekem nem fájt...
sztem ha megvan úgy ne legyél vele együtt kicsit undi szerintem!
hát figyelj az első szex nem mondom h nem fájt mert az nem lenne igaz, de nem a szűzhártya átszakadása fájt hanem az ahogy tágultam!de elviselhető volt sőt az első után még akartam egy következő szexet is akkor gondolhatod h nem volt borzalom!!ennyi a nagy szüzesség nem több!ja és 20 voltam mikor elvesztettem sztem az sokat számít mert az ember akkor érik meg rá!nem volt bennem szorongás se félelem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!