Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket izgat olyan, hogy kiveritek nyilvánosabb helyen ? Pl : lépcsőház, lift?
Figyelt kérdés
Persze nem kell arra gondolni, hogy észre is vegyek, csak inkább a lebukastól való izgalom. (Tehát nem akar senki szatirkodni) 23/f2020. aug. 3. 15:15
11/21 anonim válasza:
A kiverés nem izgat, azzal csak egy lúzer mutogatós f.szverő lennék. A szex az már más tészta, az kifejezetten izgató ha nem a 4 fal között történik.
12/21 anonim válasza:
Persze hogy izgat. De szexelni jobb nyilvános helyen, mint recskázni.
13/21 anonim válasza:
Nekem bejön. Ha van lehetőség akkor le is vetkőzök meztelenre 😄 nagyon beindít, hogy lebukhatok. Busz, vonat, lépcsőház (itt egyszer majdnem le is buktam😄), erdősebb rész, öltöző, nyílvános wc.... mind meg volt 😄 23f
14/21 anonim válasza:
Ma egy réten feküdtem le pár percre napozni, közben megjött a kedvem egy farokveréshez is. :-)
15/21 anonim válasza:
izgat de csak ha legalább ketten vagyunk :P
16/21 A kérdező kommentje:
Utolsó hol laksz?
2020. aug. 8. 09:30
18/21 anonim válasza:
Igen izgat engem.
Vonaton,erdőben,parkban már csináltam.
19/21 anonim válasza:
Engem is izgat. Vertem már öltözőben, vonaton, héven, lépcsőházban, zuhanyzóban, vízparton, erdőben illetve este kihalt utcán is. De olyan is előfordult màr hogy haverokkal hokiztam így nyilvános helyen.
Izgató a lebukás veszély illetve a szokatlan helyszín is ami azért az élvezés mértékére is hatással van.
20/21 anonim válasza:
Izgat és csináltam is sokszor,egyedül
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!