Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális,hogy szeretnék férfi létemre egy pár szolgája lenni?

válasza:Ez a szolga dolog számomra borzasztóan idegen.
Bár nő vagyok, nem tudom megérteni. Nekem is ajánlkoztak már fel férfiak, sokan, nagyon sokan, hogy szívesen lennének a szolgáim, nyalnák a talpam, takarítanák a házam, stb.
Csoda, hogy egyre inkább át kell vennünk a férfiak szerepét? Ha a “teremtés koronái” azt élvezik, ha bepelenkázzák őket, vagy taposnak rajtuk?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Több, mint tíz éve kezdtem el a beöltözést, ami melltartó, bugyi, combfix mellett magassarkú cipő viselését is jelenti. Csodálatosan érzem magam úgy. Még tovább izgatott, hogy minél magasabb sarkon, vagy magasított talpon billegjek, így időnként vettem egy-egy darabot...
Nem arra gondolok amikor lejjebb lóg a zacsi az idő múléséval és nem is visszérre, hanem amikor felnőtt korban kezd nagyobb lenni. Ilyet valaki tapasztalt?
Van egy srác az egyik egyetemi kurzosomon (én 20/L, ő nagyon max 25 lehet) és nekem eléggé bejön. A probléma ott kezdődik, hogy egyszer-kétszer láttam egy másik sráccal ahogy simogatta a vállát és elég közel volt a személyes terében, tehát szerintem ő a meleg...
Hány évesen lépted meg? Mik a tapasztalatok? Jelenlegi kort is írjatok kérlek.
Tudom nehéz, általánosítva az online térben ghosting van, személyesen meg nem bátor az ember, vannak igénytelen ismerkedők is, olyanok is akik nem diszkrétek. Mik a tapasztalataitok, javaslataitok? Földrajzilag szűkítve Budapesten illetve Fehérváron és a Balatonnál érdeklődöm.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!