Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok mit reagálnátok ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok mit reagálnátok ha a csávó leköpné a farkát és elkenné mielőtt a szádba adja?

Figyelt kérdés
jún. 23. 09:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem ez vonz. Szubként akár le is köphet. Ha smárolunk akkor is folyik a nyálcsere nem látok ebben semmi rosszat.
jún. 23. 09:54
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Valószínűleg ott lenne vége a légyottnak.
jún. 23. 10:00
 3/14 anonim ***** válasza:
28%
Én a smárolást is gusztustalannak tartom. Az ondóját akarom, nem a nyálát!
jún. 23. 10:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom...

A gondolata egy kicsit izgató. :)

jún. 23. 10:14
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszene :)
jún. 23. 11:48
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
nem vagyok rá büszke, de bejön
jún. 23. 11:49
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Most jól jönne egy ilyen aktív férfi.
jún. 23. 12:18
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Smároláskor is történik nyálcsere. Akkor mi a gond avval, hogy mielőtt leszopom, leköpi a saját farkát, és elkeni rajta, mielőtt bekapom.
jún. 23. 13:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem írhat akit izgat :)
jún. 23. 20:56
 10/14 A kérdező kommentje:
Én is szoktam így ha a másiknak belefér
jún. 24. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Lányok ti hogy reagálnátok erre?

Mikor és hogy mondjam el a lánynak akivel ismerkedem hogy biszexuális vagyok? Ráadásul voltam is fiúval kapcsolatban. Félek hogy teljesen megváltozik a véleménye rólam..

Fiuk, hogyan reagalnatok le ha peldaul vezetni tanultok es az oktatotokrol erzitek, hogy kozeledik hozzatok?

Olyasvalakirol van szo aki amugy nem oreg es akar szimpatikus is. Nem vagyok sem perverz se tanar csak erdekelne a velemenyetek.

Hogyan mondjam el a baratnömnek hogy kiprobalnek dolgokat fiuval is? Lanyok ti hogy reagalnatok ha a pasitok ilyesmit elmondana?

3 eve vagyunk együtt baratnömmel,nagyon jo a kapcsolatunk, de mostanaban egyre jobban erdekel ez a dolog. Nyilvan nem akarnam megcsalni a baratnöm, mert szeretem, de elötte nem volt lehetösegem ilyesmit kiprobalni, most viszont lehet. Nem tudom hogy kene ezt szoba...

Biszexuális lányként idősebb nővel? Ti hogy reagálnátok ha?

Családcentrikus anyukák érdeklődését biszexség iránt. Általában kolléganők részéről de volt példa család barát vallotta be hogy érdekelné milyen is. Nagyon szép nőkről beszélünk viszont Ők nem tudják hogy én bi vagyok. Szerintetek vállaljam be ? Egyszer élünk elven?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!