Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mit reagálnátok ha a csávó leköpné a farkát és elkenné mielőtt a szádba adja?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem tudom...
A gondolata egy kicsit izgató. :)

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mikor és hogy mondjam el a lánynak akivel ismerkedem hogy biszexuális vagyok? Ráadásul voltam is fiúval kapcsolatban. Félek hogy teljesen megváltozik a véleménye rólam..
Magyarul, szívesen leszopna valakit.
Olyasvalakirol van szo aki amugy nem oreg es akar szimpatikus is. Nem vagyok sem perverz se tanar csak erdekelne a velemenyetek.
3 eve vagyunk együtt baratnömmel,nagyon jo a kapcsolatunk, de mostanaban egyre jobban erdekel ez a dolog. Nyilvan nem akarnam megcsalni a baratnöm, mert szeretem, de elötte nem volt lehetösegem ilyesmit kiprobalni, most viszont lehet. Nem tudom hogy kene ezt szoba...
Családcentrikus anyukák érdeklődését biszexség iránt. Általában kolléganők részéről de volt példa család barát vallotta be hogy érdekelné milyen is. Nagyon szép nőkről beszélünk viszont Ők nem tudják hogy én bi vagyok. Szerintetek vállaljam be ? Egyszer élünk elven?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!