Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
10cm
11cm
12cm
13cm
14cm
15cm
16cm
17cm
18cm
+18cm
31 szavazat
4/12 anonim 

válasza:

válasza:Úgyse az igazi adatra fognak rányomni. Bizonyítottak, hogy az ilyen self report méretnél a férfiak jelentős részé hazudik! Lehet dislikeolni, de az az igazság! 13,12 cm az átlag, hogy valódi adat is legyen itt.
5/12 anonim 

válasza:

válasza:#4
Abban az átlagban benne van vagy 3 mrd ázsiai is. Kínai, indiai, koreai stb.
Szerencsére a magyar pasik átlaga ennél nagyobb, 15-16 cm.
6/12 anonim 

válasza:

válasza:#5 ezt már a múltkor is megírtad, akkor is mondtok neked, hogy baromság! Ugyan akkora van mindegyik etnikumnak! Olvasd el a cikket!
Kapcsolódó kérdések:
Lányok! Ha kispéniszű pasiként full csupaszra borotválok odalenn nem tűnik túl kisfiúsnak?
Jobb, ha hagyok valamennyi "borostát"?
Mit tehetnék hogy újra működjön odalenn?
22 éves srác vagyok, azzal a problémával szembesültem 2 napja , hogy nem áll fel ha akcióra kerülne a sor. Több párkapcsolatom volt és egyejszakasok is, eddig nem volt problema . Május-aprilisban egy akkori baratnovel kitűnő volt minden . Majd a szakítás...
Mitől lehet, hogy érdekelnek olyan haverok, akiknél nem kizárt, hogy lenne olyan szituáció, amikor megérinthetem őket odalenn?
Ezek a haverok minél inkább heterók, vagy tapasztalatlanok fiúk terén, annál jobban izgatnak. 25/F
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!