Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csapjak bele fiúval?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én is hasonló gondba vagyok csak én épp kielégíteném a másikat. Ha gondolod írj!
29F

válasza:Mi a gond az arcképpel?
Felfeded magad? A másik is!
Illetve aki komolyan dondolja azzal meglehet beszélni,hogy még nem szeretnéd kiadni magad,és késöbb lenne kép csere ha már van valami szimpátia.
(Ami azért nem jó,mert az ismerkedés hagyományosan azzal kezdödik,hogy a másikat meglátod és megtetszi) aztán van a szimpátia vagy nincs.
Ez esetben azért eléggé lutri,hogy kivel beszélgetsz...ahelyett,hogy ketesnéd a következőt akivel okés lehet.

válasza:

válasza:Ilyen téren teljesen kezdőként én is szívesen kipróbálnám egy fiatal kezdővel.
39/F

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem akarnám kiadni az arcom mert csak kíváncsiság…
Egy nagymellű, nagy formás fenekű lány ruha nélkül csak egy átlag kövérke lógó mellekkel. Ruhában sokkal másabb.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!