Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallotta már be valaki a feleségének hogy valójában bisex? Hogy fogadta.?

válasza:Én bevallottam, mert úgy éreztem könnyebb lesz.
Meglepődött, de elfogadta. Nem volt feszkó ez miatt.
Érdeklődött hogy mióta és mi izgat fiúval. Megbeszéltük és ennyi.

válasza:

válasza:Minden csajnak elmondtam még az elején , nem akartam hazudozni....
Ketten nem tudták elfogadni , egyébként nem volt belőle semmi gond, de kb mikor a harmadik csajnak közöltem be akkorra már a fél város tudta rólam

válasza:

válasza:Az elején elmondtam. Utána vettem feleségül. Együtt vadászunk!
Férfiakra,nőkre mert őt is izgatják a lányok.
Jó ha így megtalaja egymást 2ember.
Számtalan csalódás után.
Kapcsolódó kérdések:
Ki van rakva neki a volt feleségéröl egy kép. Pont az ágya melletti falon. Ha együtt vagyunk nagyon zavar esküszöm olyan mintha nézne szex közben. Pedig szerencsétlen nő már nem is él de akkor is zavar. Elveszi minden kedvem és nem tudok kikapcsolni vagy odafigyelni arra amit csinálunk.
1 hónapig összejártam szexelni egy sráccal, majd később kiderült, hogy amúgy van felesége még 2 gyereke. Konkrétan fb-n keresztül írt rám, onnan ismerkedtünk meg és így alakult ki ez a dolog közöttünk. Kiderült, hogy van egy másik fb profilja, ahol minden fent van...
Persze a férje előtt
Érdekelne, hogy hogyan jött fel a téma, hogyan és mi történt. Meg minden ami ezzel kapcsolatos...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!