Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vallotta már be valaki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vallotta már be valaki a feleségének hogy valójában bisex? Hogy fogadta.?

Figyelt kérdés
júl. 5. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én bevallottam, mert úgy éreztem könnyebb lesz.

Meglepődött, de elfogadta. Nem volt feszkó ez miatt.

Érdeklődött hogy mióta és mi izgat fiúval. Megbeszéltük és ennyi.

júl. 5. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mint az egyes
júl. 5. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
39%
A feleségének minek? Csak, ha félre akar dugni. Amúgy hűséget fogadott egy életre. Az ilyesmit jobb az esküvő előtt tisztázni.
júl. 5. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Minden csajnak elmondtam még az elején , nem akartam hazudozni....

Ketten nem tudták elfogadni , egyébként nem volt belőle semmi gond, de kb mikor a harmadik csajnak közöltem be akkorra már a fél város tudta rólam

júl. 7. 06:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, elmondtam. Paráztam, hogy mi lesz a rekciója, de kár volt, mert megértő volt, és támogat benne, hogy megéljem ezeket a dolgokat.
tegnapelőtt 11:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Az elején elmondtam. Utána vettem feleségül. Együtt vadászunk!

Férfiakra,nőkre mert őt is izgatják a lányok.

Jó ha így megtalaja egymást 2ember.

Számtalan csalódás után.

tegnap 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Nem tudok így lefeküdni a párommal hogy ki van rakva a volt feleségének a képe a falra. Velem van a baj?

Ki van rakva neki a volt feleségéröl egy kép. Pont az ágya melletti falon. Ha együtt vagyunk nagyon zavar esküszöm olyan mintha nézne szex közben. Pedig szerencsétlen nő már nem is él de akkor is zavar. Elveszi minden kedvem és nem tudok kikapcsolni vagy odafigyelni arra amit csinálunk.

Elmondani a feleségének?

1 hónapig összejártam szexelni egy sráccal, majd később kiderült, hogy amúgy van felesége még 2 gyereke. Konkrétan fb-n keresztül írt rám, onnan ismerkedtünk meg és így alakult ki ez a dolog közöttünk. Kiderült, hogy van egy másik fb profilja, ahol minden fent van...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!