Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cumcontrol, edging, partnerrel vagy egyedül? 24F
Sziasztok!
Elkezdett érdekelni ez a cum control dolog. Olvastam pár dolgot róla, tehát elméletben tudom, hogy mi az és mik a tudnivalók róla.
Viszont én ezt még sosem próbáltam ki (partnerem sem volt sosem még (igazából semmilyen (pár)kapcsolatom)), de nagyon érdekel a dolog és szívesen ki is próbálnám (egyelőre csak kapni, hogy mit bír a testem és én, adni még nem, mert nem tudom, hogy mennyire lennék benne jó totál tapasztalatlanul), már csak azért is, mert - ugyan szoktam magamnak önkielégítést végezni, de - mindig csak egy "normál jóleső" szintig tudok magamnak eljutni, akármennyit várok absztinenciával, akárhogy, akármivel csinálom és akármennyi ideig (5 percig vagy 1 óráig), nem élem át azt a szintű élvezezet, amiről sokan írnak, hogy milyen baromi jó.
Mivel totálisan kezdő vagyok, ezért még nem tudom tűpontosan, hogy milyen érzés az, amikor már közel vagyok, vagy amikor már csak egy hajszálnyira vagyok a csúcstól, emiatt nem igazán tudnám még jól kommunikálni a másik fél számára sem, ahogy azt sdm igazáb tudom, hogy milyen stimulálási módszer/módszerek hatna/hatnának rám a legjobban. Viszont nem tudom elhinni egyszerűen, hogy a testem biológiailag csak a fent leírt élvezeti szintet képes nyújtani nekem, akármit csináljak.
Számít-e az, hogy pontosan hogy nézek ki külcsínyre (milyen testarányaim vannak, hány kg, hány cm vagyok, vagy a péniszem hány cm hosszú vagy milyen vastag erektált állapotban, stbstb.).
Ötleteket, tanácsokat, akár felkeresést, vagy építő jellegű kritikát (nem kioktatást!) szívesen fogadok ezzel kapcsolatban.:)

válasza:

válasza:Engem is nagyon érdekel a téma és szívesen kipróbálnám egy 35 alatti sráccal. Én 29f vagyok.
Illetve akár beszélgetek is róla, a szub szerep kicsit jobban izgat, de dom is lennék benne.

válasza:

válasza:5-ös: én szigorúan side vagyok, de köszönöm szépen, hogy leírtad, valamit megpróbálok belőle hasznosítani. :)
6-os: masszázs nem érdekel, köszönöm, inkább elsőkörben egyedül próbálnám meg, akár valami segédeszközzel később, ha kell. De neked is köszi, hogy leírtad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Valaki próbált már huzamosabb ideig, önmegtartóztatást, esetlegesen chastity cage-et használni izgalom fenntartása miatt, valamint amiatt, hogy ne legyen sima orgazmusa, hanem áttanítsa magát az anális orgazmusra. Milyen cage-ed van? Sikerült már elérned?...
Ha nem volt partner mi volt a legizgatobb amit hasznàltâl kielégitésre?
18 éves lány vagyok, és nagyon szeretnék részt venni az idei Pride-on, de nincs senkim, akivel kimehetnék. Nem igazán vannak barátaim, mert nem nagyon tudok nyitni az emberek felé, a szüleim meg ellenzik a dolgot és egy kicsit homofóbok is. Amiatt is félek, hogy eddig...
Vannak olyan férfiak, akik egyedül járnak a nudira? Én szoktam menni, de néha eléggé megnéznek.(nejem nem megy semmilyen strandra !) Jó lenne inkább másik férfivel közösen , vagy az szintén gáz ? Van aki hasonló helyzetben van ?
Nagyon felizgat a képcserézés akár lányokkal, akár fiúkkal. Nem tudom miért, de nagyon beindít. Mások is vannak ezzel így? Vagy csak én vagyok becsípődve?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!