Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagyon gerinctelen lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gerinctelen lenne nővérem pasijával szexelni?

Figyelt kérdés
Nyitott kapcsolatban vannak egy ideje, a pasija biszex. Elég jóban vagyunk, egy ideje pedig többet érzek iránta. Helyes szép testű srác, jó lenne ha velem is szexelne. :)

júl. 6. 09:35
1 2
 1/15 érdeklődő35 ***** válasza:
89%
Beszélgess róla a növéreddel
júl. 6. 10:19
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a nővéredet zavarná?
júl. 6. 10:33
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem
júl. 6. 10:35
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy zavarná-e. Elvégre nyitott kapcsolatban vannak. Rólam nem is tudja.
júl. 6. 10:41
 5/15 anonim ***** válasza:
67%
ne kérdezd meg:)
júl. 6. 11:06
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Hiába vannak nyitott kapcsolatban, ez specifikus helyzet. Mindenképp beszélj a tesóddal.
júl. 6. 12:09
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem, hogy a tesója új infot mondana neki, viszont baromira megharagudna rá. Nem értem miért javasoltok ilyesmit.
júl. 6. 12:15
 8/15 anonim ***** válasza:
67%
Dehogy beszélj a nővéreddel, titokban legyél vele jobb ha senki nem tudja. Izgalmasabb is. Mi előnyöd lenne ha megbeszéled ha igen ha nemet mond? És benne van hogy kiakad. Szóval kapd el titkosan sokkal izgibb.
júl. 6. 13:07
 9/15 anonim ***** válasza:
74%
Mennyi gerinctelen ember van itt... Azért bele kellene gondolni abba hogy akár a testvéri kapcsolat megromolhat ez miatt egy életre. Megéri 1-2 menetét?
júl. 6. 13:11
 10/15 anonim ***** válasza:
71%
ha meg akarja beszélni vele biztosan megromlik a kapcsolat. Ha nem beszéli meg vele, akkor nem biztos. Túl sok bíró ül itt.
júl. 6. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mennyire lenne gerinctelenség haver barátnőjével lefeküdni?

Fullos lány. Az utóbbi időben többször bókolt nekem, mindig mosolyog ha rám néz. Sokat ölelget, majdnem meg is csókolt.

Túlságosan gerinctelen vagyok, ha szeretnék egyszer egy nős férfival ágyba menni?

Sosem valósítottam meg ezt a tervemet, de már régóta izgat. Nem tudom, lenne-e bőr a képemen hozzá.

Ez biszexualitás vagy gerinctelenség?

Én, mint bi nő, hol férfiakat, hol nőket kívánok. Tartós kapcsolatban is csak egy adott német, nem mindkettőt egyszerre. Egy lány akivel kavarok azt állítja, hogy ő egyszerre a kettőt akarja, és simán meg is csal bárkit, hogy kielégüljön. Szerintetek ez biszexualitás, vagy gerinctelenség? 22/n

Mennyire lenne gerinctelenség ez? Több lent

Megismerkedtem egy 26 éves férfivel, és odáig van értem (én is érte). Ő a korrepetáló tanárom egyébként, matekból. Ő segít felkészíteni az érettségire. Viszont van barátnője,amikor ott vagyok náluk, mindig olyan kedvesnek akar tűnni velem a csajszi, de látszik rajta,...

Miért van ennyi álszent, gerinctelen ember?

Tisztelet a kivételnek. ( bár bevallom nem igen találkoztak ilyennel, de elhiszem h van kivétel) Sírnak hogy nem találnak normálisat és egyedül ro**dnak meg, meg h nincs 3gy rendes sem. Közben meg ezt "neked" kell végig hallgatnod aki az ő elmondásuk alapján az vagy....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!