Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gerinctelen lenne nővérem pasijával szexelni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Fullos lány. Az utóbbi időben többször bókolt nekem, mindig mosolyog ha rám néz. Sokat ölelget, majdnem meg is csókolt.
Sosem valósítottam meg ezt a tervemet, de már régóta izgat. Nem tudom, lenne-e bőr a képemen hozzá.
Én, mint bi nő, hol férfiakat, hol nőket kívánok. Tartós kapcsolatban is csak egy adott német, nem mindkettőt egyszerre. Egy lány akivel kavarok azt állítja, hogy ő egyszerre a kettőt akarja, és simán meg is csal bárkit, hogy kielégüljön. Szerintetek ez biszexualitás, vagy gerinctelenség? 22/n
Megismerkedtem egy 26 éves férfivel, és odáig van értem (én is érte). Ő a korrepetáló tanárom egyébként, matekból. Ő segít felkészíteni az érettségire. Viszont van barátnője,amikor ott vagyok náluk, mindig olyan kedvesnek akar tűnni velem a csajszi, de látszik rajta,...
Tisztelet a kivételnek. ( bár bevallom nem igen találkoztak ilyennel, de elhiszem h van kivétel) Sírnak hogy nem találnak normálisat és egyedül ro**dnak meg, meg h nincs 3gy rendes sem. Közben meg ezt "neked" kell végig hallgatnod aki az ő elmondásuk alapján az vagy....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!