Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Amikor olyan kérdés van, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor olyan kérdés van, hogy valaki nagyon kicsi farkú pasit keres, és akik alákommentelnek, hogy nekik akkora, azok utána miért nem reagálnak a privikre?

Figyelt kérdés
tegnap 21:01
 1/2 anonim ***** válasza:
53%
Írj egy privit és meglátjuk.
tegnap 21:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet mert beszéltél vele korábban.
ma 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Van egy visszatérő álmom… Fiatal párral vagyok intim helyzetben és a pár felváltva kényezteti a férfiasságomat, utána én a feleséggel felváltva...

Kiváncsi volnék, hogy ki hogyan s miből jött rá, hogy biszex hajlamai vannak, s utána mit tett, hogyan valósította meg…

Egy csaj attol elvez el ha a csiklojat izgatom az ujjaimmal es a fenekebe dugok egy ujjat.. de azt hogy tegyem?

a fenekeben is mozgatnom kell az ujjam vagy azt hogy kell elkepzelni? az ölemben fekszik hasal fenekelem aztan utana abban a helyzetben

Bi srácok nektek csinálják a cumcontrollt? Tudod utána élvezni a sima szexet?

Kb 2 hónapja megismertem egy csávót. Nagyon oda van a farkamért. Kb bármit kérek megteszi csak a farkam legyen része. Ennek eredménye lett hogy cumcontrollt csináltatok vele. De ő most fokozta fenék lyuk simivel is. Elképesztő élmény. Aki nem ismerné annak mondom az a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!