Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vízilabdás 18+ sracok nektek mekkora a farkatok? Elfér a fecskében?
Figyelt kérdés
ma 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Nektek is bejönnek a vízilabdás pasik?
Imádom a fecskéjüket, ahogy dudorodik nekik a csomag.
Vízilabdás Srácok!
Ha egyszer úgy mennétek véletlenül edzésre, hogy otthon maradt az úszónadrág, felvennétek a csapattársatokét?
Történt már valakivel hasonló? Milyen érzés volt? Nem fura, hogy a te farkad van most ott, ahol a másiké volt? 26 f
Vannak vízilabdás biszex, vagy meleg fiúk? 22/F
én is az vagyok csak kíváncsi vagyok vannak e még rajtam kívül is fiúkat kedvelő vízilabdások :)
Csapatsportot folytató bi, meleg srácok öltözőben zuhanyzóban, hogyan lepleziket magatokat?
foci, kézilabda, kosárlabda, úszás, vízilabda
Csapatsportágakbn mint pl kézilabda,vizilabda vagy akár egyéniben volt olyan edző csaj és sportoló aki között viszony alakult ki? Vagy...
Ne mese legyen lehetőleg,akivel valóban megtörtent.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!