Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egyébként micsoda?
Ha kérdeznek azt mondom, hogy hetero vagyok, mindig is nőkkel volt dolgom, de...
Van most kint pár szopással kapcsolatos kérdés aztán tökre megihletett.
Arról van szó, hogy egy évben párszor feljön, hogy jó lenne egy jó méretes, szép farkat leszopni és olyankor fantáziálok is róla.
Aztán ahogy jött úgy elmúlik(többre nem igazán szoktam jutni, mert mindenféle nyilvános wc-ben nincs kedvem idétlenkedni, annyira meg nem érdekel, hogy keressek neten partnert hozzá, mert mire összejön általában el is megy a kedvem).
Pedig tudom, hogy jó, mert volt már benne részem, csak régen meg spontán jött össze, hogy egy idősebb férfi megszopatott(akin látszott hogy tudja mit csinál, valszeg nem én voltam az első olyan fiúcskája, akit...).
Aztán úgy elvagyok ezzel, de látom meg hallom, hogy másokban is benne van.
Ez most valódi homo téma vagy csak valami sub fétis?
A behatolás része annyira nem vonz, pedig ezzel a férfival ez is meg volt.
Olyan semleges volt.
hmmm most akkor értsem úgy hogy másoknak azt mondod hogy te heteo vagy de igazából meg tudod hogy biszex vagy? csak mert nem árt ha az ember tisztában van azzal hogy melyik nemhez is vonzódik :D
a kérdésedre igazából nem tudom a választ.. én még csak tapogatózom a témában.. de az a fránya lelkiismeret... :D mindig vissza ránt.. (tisztában vagyok vele hogy bi vagyok csak nem volt még semmi.. :D a gáz az hogy csajokkal se :'D)
Hány éves vagy?
nem tudom azt mondani, hogy bi, mert valahogy nekem ez inkább valami fétisnek tűnik.
nem fontos hogy hány éves vagyok.
attól hogy nem tudod azt mondani attól még az vagy.
valóban vannak árnyalatok, fokozatok de a bi az attól még bi marad :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!