Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az ideális pénisz méret?
Figyelt kérdés
Nektek mekkora az álom méret? Meg vagytok elégedve a sajátotokkal?2019. dec. 13. 09:11
1/10 anonim 

válasza:

14-16cm a normál, nekem már túl nagy van 20cm.
Sajnos nem felhőtlen a szex, nagyon oda kell figyelni a partnerre.
2/10 anonim 

válasza:

Olvasgass az előző 5635 ilyen kérdés válaszai között.
5/10 anonim 

válasza:

14-25éves koromig nem voltam vele megelégedve, azóta meg tudom, hogy semmit nem számít.
6/10 anonim 

válasza:

Elégedett vagyok a saját (átlagos, 16-16,5 cm-es) méretemmel. Nincs vele gond, "kellemesen vastag".
7/10 anonim 

válasza:

Az ideális péniszt az ideális pasi hordja amelyik kedves, figyelmes, jófej, normális. Onnantól kezdve tökmindegy mekkora van a nadrágjában, ha tudja használni és legalább az átlagos méretet eléri (13-17 cm).
8/10 anonim 

válasza:

Nőként nekem eddig az ideális 18 volt. Néha már az is fájt, de ha rendesen felizgultam nagyon jó volt.
15 cm felett én nagyon meg vagyok vele elégedve, 13-15 elfogadható. Alatta sajnos nekem kicsi.
20 felett meg minden körülmények között nagyon fáj.
En ilyen ideális hatarnak a 15-19 centit lőném be.
9/10 anonim 

válasza:

16 és 19 cm közötti, legalábbis számomra.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!