Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazi durva BDSM ötletek?

Légzés kontroll, zacskó a fejre, fél órán át ne kapjon levegőt.
Viccet félretéve, nem szaladt kicsit el a ló, ha ezek már hétköznapiak?

- breath controll (száj + orr befogás, fej víz alá nyomása)
- gyertával égetés (talp nagyon fincsi :D )
- övvel, korbáccsal elverés
+ saját ötlet: votl egy szub partnerem akit gerenda élére ültettem, a kezeit hátra kötöztem, miközben húztam le a lábait. eszméletlen izgató volt ahogy visítozott
ezeket különösen azért szeretem, mert maradandó sérülés nélkül lehet velük elég nagy fájdalmat okozni. inkább a kifinomult módszerek híve vagyok, feleslegesnek tartom a vérontást és a maradandó fogyatékoksság veszélyét magukban hordozó módszereket

BD vagy SM ág?
mert mindkettő lehet durva, sőt akár a DS is
F

A legegyszerűbb begerjedve tervezni az ilyesmit.
Ahhoz hogy hatásosnak bizonyuljon, nem kell durvának vagy veszélyesnek lennie. Ez nem a BDSM lényege.
Az intenzív érzet a lényeg, és ezt viszonylag egyszerűen el lehet érni.
Ha pl bekötöd a szemét és lefagyasztassz egy vajazókést, az is olyan érzet mintha éles lenne és megvágna, különösen bekötött szemmel.
Most csak hasraütve: Chilly olaj. Gyömbér plug. Bevizezett jégcsap. Só.
Azt se hiszem, hogy az impact playt kimerítettétek. Fenekeld mással.
A partneredet mi izgatja? Az én szubom elég nyitott velem azzal kapcsolatban mit szeretne kipróbálni, pl online sexshopokból termékfotók, fantáziák... Ha valakit izgat az ilyesmi, annak tuti vannak hosszú listái arról amit szeretne.
Mi az oka, hogy tiköztetek nincs meg ez a fajta nyitottság? Új a kapcsolat? Esetleg tapasztalatlanabbak vagytok?
Téged mi izgat?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!