Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket kérdezném: milyen gyakran vagytok szexuális zaklatás áldozatai?
Ma reggel téma volt a rádióban, hogy rengeteg nő szenved el szexuális zaklatást tömegközlekedésen, bulikban vagy akár az utcán is.
Tudom jól, hogy sokan nem szeretnek róla beszélni, mert megalázó, vagy esetleg fájdalmas, adott esetben traumatikus emlék, de ha esetleg mégis lenne valaki, aki mesélne ilyen szituációról, azt megköszönném.
Milyen gyakran kell elszenvednetek? Hogyan zaklatnak sokszor? Ti hogyan reagáltok abban a pillanatban, illetve utólag? Hány évesek vagytok?
Nem akarok senkinek sem fájdalmat okozni, ezért ne válaszolj a kérdésre, ha az emlékekkel a fájdalmas érzések is jönnek.
Aki nem akarja nyilvánosan, írhatja üzenetben is.
Köszönöm mindenkinek, aki válaszol és hatalmas tisztelet az irányába, amiért ezt megtette!

Az nagyon gyakori amikor megyek az utcán és alpári megjegyzéseket vágnak hozzám vagy úgy bámulnak hogy elkezdek félni.
Olyan is előfordult már nem is egyszer amikor tömegközlekedésen megfogták a fenekem. Buliban ez nagyon gyakori volt, hogy valaki csak gondolt egyet mikor elmentem előtte alám nyúlt.
Egyszer olyan is volt mikor a villamoson egy idősebb férfi verte a farkát és közben engem nézett.
Szerintem majdnem minden nőnek van hasonló története élete során annyira gyakori.

Nálam az volt, hogy a srác a diszkódan odatáncolt mögém és elkezdte az álló farkát a fenekemhez dörgölni.Fogalmam se volt hogy kéne lereagálnom, de végül inkább kimentem a mosdóba és utána meg elkerültem.
Meg egy középiskolai osztálytársam akart leitatni az osztálykiránduláson, hogy lefektessen (konkrétan eszméletlenre akart itatni, hogy úgy másszon rám, hogy nem vagyok magamnál). Nyilván nem sikerült, de a tudat is ijesztő.
De szerencsére az utóbbi években már nem volt ilyesmi. 26l

Az nagyon gyakori amikor megyek az utcán és alpári megjegyzéseket vágnak hozzám vagy úgy bámulnak hogy elkezdek félni.
Olyan is előfordult már nem is egyszer amikor tömegközlekedésen megfogták a fenekem. Buliban ez nagyon gyakori volt, hogy valaki csak gondolt egyet mikor elmentem előtte alám nyúlt.
Egyszer olyan is volt mikor a villamoson egy idősebb férfi verte a farkát és közben engem nézett.
Szerintem majdnem minden nőnek van hasonló története élete során annyira gyakori.
-- Ugyan,ugyan... Ez nemi erőszak?? Zaklatás? Èn is lány vagyok ès undorítónak tartom ezt a fajta hozzáállást amikor semmi nem törtènt,egy kèt szó vagy egy buliban csomó rèszeg közt tapi. Mit gondoltál,könyvtárba mèsz? Nos ha ez nemi erőszak akkor a női èrzelmi zsarolás az micsoda? Csak a fèrfi ezt nem jelentheti a rendőrsègen mert "elfogadható" bizonyítèk nincs rá. Meg a fütyülès? Amire amúgy rágerjedsz zavarodban de sokkal könnyebb ilyenekkel gyanúsítanak a fèrfiakat mint önvizsgálatot tartani!
Egyèbkènt egyedül is "megvèdheted" magad. Nyisd ki kicsit a szád,nem kell mindjárt besz@rni ha beszólnak.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!