Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem próbáltuk az anális szexet, és a barátom váratlanul csak betette oda. Nagyon meglepődtem,és utána mondtam neki hogy ez olyan dolog,amit előre meg kellene beszélni és kicsit szemét volt. Véleményetek?

Persze ez olyan, hogy csak úgy váratlanul beteszi. :D Aki szexelt már, az tisztában van vele, hogy nem így megy.
Vagy akkor jó tág lehet a feneked. :D
Kamu...

Én is jártam már így.. nem fájt mert kicsi volt neki, de nagyon kiábrándító dolog.. csak magára gondol, az ő élvezetére!
De volt már olyan is, hogy akivel megbeszéltük, hogy csinálja nem is figyelt rám, hanem szinte megb..ott.. fél perc sem volt.. és az fájt is..
Sok tahó van akinek fingja sincs milyen a kölcsönös élvezet!!!

Akkor vagy nagyon kicsi a pöcse, vagy olyan tág az ánuszod, mint a bécsi kapu.
Váratlanul nem lehetséges betenni análba. Majd ha felnőtt leszel, megtudod.

Egyszer velem is csinálták már.
Alapból én mindig nagyon-nagyon nedves szoktam lenni. Nem túlzok. Póztól függöen térdig, derékig is.
Elötte mi már próbálltuk. Nem igazán voltam érte oda. Inkább csak elviseltem. Nagyon belejöttünk a szexbe. Az akkori párom orgazmus közel volt és egyszer csak lyukat váltott. Nem fájt. Lehet pont azért, mert nem számítottam rá és nem görcsöltem rajta. Viszont úgy éreztem semmibe vett.
Szóval jogosan gondolod, hogy gáz! Későbbiekben ez a hozzáállás más, nagyobb problémákat is eredményezhet.

Ez akkor sem így működik. Váratlanul nem lehet jól csinálni, aki tényleg szexelt szexelt már análisan, az tudja, hogy komoly felkészülést igényel. És aki kapta már váratlanul, az tudja, hogy rohadtul fáj, esélytelen végig bírni. Az egy záró izom, csak mondom. Majd rájössz, ha kipróbálod.
Amúgy meg ha igaz lenne, milyen válaszokat várnál? Menj hozzá feleségül? Ép eszű nő nem marad ilyen mellett. Gyakorolni kell még a kamu troll kérdések írását. 8as voltam

"váratlanul csak betette oda."
"Meg is történt az aktus, csak a semmiből."
Ha te nem akarod a dolgot, akkor senki nem teszi be neked oda "csak úgy váratlanul, a semmiből". Ilyen nincs, hogy csak úgy váratlanul valaki beteszi. Kettőn áll a vásár. Nyilván te is akartad, ha hagytad magad. Ha beleegyeztél (nem csak szóban, ráutaló magatartással is bele lehet egyezni, pl. hagyod magad), akkor pedig nem ért váratlanul a behatolás, számítottál rá, hiszen magadba engedted őt. Aki nem akarja, hogy megrakják, az egyszerűen nem engedi és kész. Szóval én sem hiszem, hogy ez valódi kérdés lenne. (Ráadásul több ilyen is volt már itt korábban.)
Egy kivétel van, amikor az ember nem egyezik bele és mégis megtörténik az aktus, ezt hívják (nemi) erőszaknak. De itt egészen biztos, hogy nem ez történt, mert ha erőszak áldozata lettél volna, akkor nem ilyen lazán és könnyedén fogalmazol, hogy "Nagyon meglepődtem" és "kicsit szemét volt". Szerintem is fake. Egyáltalán nem életszerű a kérdés.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!