Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gésagolyó használatához hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gésagolyó használatához hogy kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Rendeltem egyet, ma hozta meg a futár. Hogy használjam? Ti hogy szoktátok? Tegyek rá sikosítót és úgy rakjam fel? Vagy előtte önkielégítsek, csak utána tegyem fel, amikor már nagyon nedves vagyok? Mennyire mélyre kell tenni? Kb. mint a tampont?

2022. jan. 5. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg kellett hozzá kapnod leírást is.

Igen, használj síkosítót. Nem kell önkielégíteni. Főleg, ha még gyenge is az izomzatod, csak még nehezebb lesz bent tartani.

Nem kell mélyre tenni, ez nem tampon. Pont, hogy éppen hogy csak be kell helyezni, és az a lényeg, hogy tartsd bent. Esetleg lehet vele játszani, ha egyáltalán tudsz (nem mindenki érez rá elsőre), rászorítani, mozgatni fel-le. Az elején napi 3x 1 perc gyakorlás elég lesz, és lehet növelni az időtartamot, ha már megy.

2022. jan. 5. 14:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, kínai nyelven van csak hozzá leírás,azért kérdeztem.
2022. jan. 5. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Húha, kínából rendelni ilyen dolgokat elég necces. Lehet, hogy olcsó, de ki tudja bevizsgált anyagokból készült-e. Nem hallottam jó dolgokat a szexuális segédeszközökről sem.
2022. jan. 5. 14:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
#3as...amit itthon veszel az is kinaban keszult....
2022. jan. 5. 16:41
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Lehet, de itthoni elvárásoknak megfelelően van bevizsgálva. De amúgy nem én használom, csak egy megjegyzés volt.
2022. jan. 5. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

Használj síkosítót de nem kell sokat, a többi kialakul, rájössz hogy hogyan kényelmes.

Én itthon takarítás közben szoktam felrakni.

2022. jan. 5. 23:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Tedd elég mélyre hogy a hüvelybemenet izmos része fölött legyen. Aztán csak bent kell tartani.
2022. jan. 7. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez egy elég jó és hiteles leírás:

[link]

2022. jan. 7. 18:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!