Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Került már fel rólatok meztelen kép excsajok.hu-ra? Hogyan érintett ez titeket?

Nemtudom ki volt, de a kommentek között meg van említve.
Gondold csak bele magad, például egy vallásos csaj kikerül....hujujjjj az gáááz.

Aki hülye haljon meg. Most komolyan ez miatt lesz valaki öngyilkos?
U.I: Ideje lenne pótolni a lemaradássom, mert már kb. 2 hónapja se a puruttyán se a napiszaron nem jártam:)

Lehet hogy butus, de ez még egy undorító nyomorék pasit se ment fel az alól amit tesz. Lehet hogy hülyeséget csináltak, de ők is emberek, és valószínűleg semmit nem ártott a srácnak, akkor miért kell megalázni valakit? Lassan már ott tartunk mint a középkorban, hogy ha egy nő megcsal valakit, vagy csak szimplán nem fekszik le az adott fiúval, akkor megkövezik.... Ráadásul az excsajok.hu-n általában nem olyan lányok vannak, akik fűnek-fának elküldik a képüket, hanem egy a párja által elkészített fotót gerinctelen módon feltöltenek. Elég szomorú hogy lassan afelé fordul a világ, hogy szinte bármit meg lehet tenni egy nővel, ha egy paraszt azt mondja rá hogy "ez a csaj rib@nc", máris teljesen elfogadott a tette. Pár év múlva már ha megerőszakolnak egy nőt, és utána azt mondják rá hogy "mert egy qva", már azt is elnézik. Az ilyenek nem férfiak, de még embernek sem nevezném.
Hozzáteszem, én sosem kerültem ki egy oldalra sem, de attól még lenézem azokat az embereket, akik feltöltik.
22/L

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!