Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van análtágító hatása a rush-nak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok füves nem azért kérdezem, csak érdekelne, hogy mondjuk a fûben van 1 olyan anyag, ami hat az ottani idegekre & azért, vagy valami más okból?2010. szept. 15. 20:17
1/7 anonim 

válasza:

a rush ban is olyan anyag van ami az idegekre hat! De csak óvatosan vele! Ha sokat szívsz belőle egyszerre könnyen összeesel!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Neem, nem szívni akarok, Isten ments, csak ma felmerült ez a téma a suliban & kíváncsi voltam hogy is van ez : D
2010. szept. 15. 20:24
4/7 anonim 

válasza:

Én nem értem a kérdést először rushra kéredzel rá aztán a fűről beszélsz. Magyarázatot kaphatok? :D
5/7 anonim 

válasza:

Szerintem a srác be volt állva mikor a kérdést írta.
6/7 anonim válasza:
a fubenel a THC a hato anyag. a rashnak nemtudok anal tagito hatasarol de szex kozbe szivsz bele nagyobbat elvezhetsz en igy tudom.
7/7 anonim válasza:
ja es a futol se a seglyukadfog kitagulni:) csak el lazit ennyi. utolso voltam
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!