Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok akik szeretik a fenekel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik szeretik a fenekelést milyen történetük van a tapasztalatokról?

Figyelt kérdés
Pozitív és negatív is jöhet kinek milyen tapasztalata volt vele. Illetve mennyire lett piros a popsitok utánna?

2022. szept. 11. 00:50
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Én nem szeretem. Anyukám nagyon elfenekelt, amikor 5 éves koromban levágtam a 3 éves húgom haját.
2022. szept. 11. 00:53
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Én talán szeretném, DE CSAK ÉS KIZÁRÓLAG(!) fenekelést!

Kb. 10 éves körüli lehettem, amikor utoljára kaptam apukámtól szóbeli(?) fenekelést. Lehetett fizikai is, nem emlékszem.

Apropó: hány éves korosztályt célzol meg elsősorban ezzel a kérdéssel?!

2022. szept. 11. 01:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Korban nem gondolkodtam de 16tól 30ig
2022. szept. 11. 01:48
 4/8 anonim ***** válasza:
36%

A feleségem szivesen elfenekel téged kérdező, jó piros lessz utána.

Béla, 62

2022. szept. 11. 02:18
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Pozitív tapasztalatom volt, azért (is) szeretem. Nem kell véresre verni, csak ésszel.

Milyen történet érdekel?

2022. szept. 11. 04:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazából olyasmire gondolok hogy aki ezt át élte mind2 oldalról az miért kapta maga a fenekelés hogy történt mennyire lett piros a popsi illetve meddig látszódott a nyom
2022. szept. 11. 19:08
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Egyszerűen jó, izgi amikor pucéran ráhasalok az alkalmi deresre. A verés rettenetesen fáj, jól kibőgöm magam. Majd katartikus érzés testileg-lelkileg megtisztulva fölállni, fölöltözni. Két-három napig még fáj, zsibbad, egy hét alatt minden nyom elmúlik. Pár hét és megint megyek a következő gyógykezelésre 🙂. Szinte elvonási tüneteim vannak, ha nem kapok ki.
2022. szept. 13. 11:18
 8/8 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos nagyon kevés ilyen lány/nő van! Egyre nehezebb találni.
2022. szept. 13. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!