Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok mostanában ilyet?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy különböző felállásba szexeltek párok
Tehát fiú-lány, fiú-fiú, lány-lány
De én ezek közül egyikbe se voltam hanem valahogy néztem őket az álmomba
Ilyen álmom még soha se volt
Én hetero vagyok vagyok egyébként és volt is fiú akivel szexeltem, de vele rég óta nem vagyok együtt és nem szexelünk
jan. 21. 13:15
11/14 A kérdező kommentje:
Bűntudat miatt mondom el nekik
Mert vallásos családból származok
jan. 21. 15:53
12/14 anonim 

válasza:

Hát! Te tudod! De ha tapasztalod ennek a nagy őszinteségnek a hátrányát, akkor miért nem változtatsz rajta? Legyél már nagy lány!
13/14 A kérdező kommentje:
Próbálok az lenni, de nehéz
Szüleim gyerekként kezelnek
jan. 21. 15:59
14/14 anonim 

válasza:

Szépen lassan fokozatosan tudatosítsd velük, hogy már kezdesz felnőni! Nem könnyű, én még emlékszem rá! De mindenképpen csináld!
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!